Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Inače, informacija iz najbukvalnije moguće prve ruke (lično od Pitera Mura - CEO Liverpula, danas su se održavale video konferencije sa fan klubovima širom sveta), da je praktično cela Premijer liga čvrstog stava da se sezona doigra i da, trenutno, postoji nula šansi da se sezona poništi. 

Posted (edited)

for the record, ja nisam iznenađen što su promašili high road :sleep:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted (edited)
On 25.3.2020. at 16:52, copkillah said:

Inače, informacija iz najbukvalnije moguće prve ruke (lično od Pitera Mura - CEO Liverpula, danas su se održavale video konferencije sa fan klubovima širom sveta), da je praktično cela Premijer liga čvrstog stava da se sezona doigra i da, trenutno, postoji nula šansi da se sezona poništi. 

Nije mi namera da ti pišam po insajderskom statusu, ali ovo ne znači apsolutno ništa. "Trenutno nema šanse da se sezona poništi, ali sutra možda bude bilo 100% šanse, ko zna." Hoću da kažem, svakom je čvrst (stav) dok mu ne omekša.

Naravno da nije niko blesav da poništava sezonu, ali skraćivanje bi meni bio prilično nepoželjan scenario. Ono kao evo vam trofej, jebao vas trofej, i ajde sad razlaz. 

Edited by Weenie Pooh
Posted

Samo sam doslovce preneo reči, ako bih nešto iz toga izvlačio, to je da je stav klubova da se apsolutno igra

Posted

možda da poslednjih 5 na tabeli igraju skraćeni playout za opstanak, pošto je to bitnije, a možemo i bez šampiona ove godine :unsure:

Posted

Jebala ih titula dok im se sprema desetine hiljada zarazenih i pitaj kurac koliko umrlih, neka im al dabogda im bila poslednja do kraja svih krajeva, jebo im pas mater usranu

Posted

Opusti se Moco, nemoj da ti skače pritisak. Evo slušaj malo muziku:

Posted

a ne znam, nije njihova titula ništa tu kriva, a imaju valjda ljudi pravo da razmišljaju i o trivijalnim stvarima u ova pandemična vremena...valja si dati oduška

Posted
7 minutes ago, MocaVukotic said:

Jebala ih titula dok im se sprema desetine hiljada zarazenih i pitaj kurac koliko umrlih, neka im al dabogda im bila poslednja do kraja svih krajeva, jebo im pas mater usranu

Ne znam što si toliko pao u vatru, naravno da je Premijer liga organizovala sastanak sa svim klubovima, pa to im je posao, normalno da moraju da pričaju o budućnosti, ne mogu da sede i da čekaju da prođe pandemija, pa da tek onda krenu da razmišljaju kako dalje. Neki generalni planovi treba da se prave, neće život stati posle ovoga pobogu. I niko i ne pokušava da požuruje nastavak takmičenja, pa i da razumem tvoju reakciju. Razgovarali su i klubovi su u fazonu: "Hej, kad se jednom stvore uslovi, želimo da završimo sezonu".

I kao što vidiš klubovi (pretpostavljam i ostali) brinu o svojim navijačima i ovi video pozivi su bili organizovani da bi u klubu saznali kakva je situacija sa ljudima po celom svetu i da li oni nekako mogu da pomognu, na neki način. 

Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

Opusti se Moco, nemoj da ti skače pritisak. Evo slušaj malo muziku:

Ma boli me kurac, to je za mene od sada samo obicna splacina. Stvarno bih se zabrinuo tek kad bi recimo kk partizan na ovaj nacin jurio titulu u aba ligi. Bilo bi me sramota, iako nema nikakve veze sa mnom. Prosto, od najvecih ocekujem da to budu onda kad je najteze. Pisam tu titulu. 

Posted

aj počni da čitaš malo postove pls

Posted

Kakve veze imaju postovi? Ja pricam o bojazni, koja izbija iz svake liverpoolove objave, da ce ostati bez jebene titule. Nisam nikog kvoutovao, mozda ti trebas pazljivije da citas? 

Posted

U svakom slučaju, šta god da se uradi, ne valja.

Ako se sezona završi (a Čeferin je rekao da mora da se završi do 30.juna ili ništa), iduća sezona se pretvara u haos jer će biti par sedmica odmora prije priprema za novu. Igrači će bukvalno prelijetati iz tima u tim, s tim da postoji realna mogućnost da će mnogi klubovi imati problem da uvjere igrače da dolazak u Britaniju neće značiti karantin.

Usto, pitanje je i kako će se klubovi u koje šeici ne upumpavaju pare iz vlastitih džepova isfinansirati nenormalne plate. Neki izvori prihoda su trenutno presušili, a rate dospijevaju.

S druge strane, ako se sezona poništi, klubovi koji su došli nadomak promocije u Premiership će napraviti rusvaj, a čisto sumnjam da će oduševljeni biti Liverpool i drugi koji će ostati bez zaslužene nagrade (Leicester, recimo).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...