Jump to content

Premier League 2019-20

Featured Replies

Liverpul u krizi rezultata™

• Replies 9.3k
  • Views 552.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Part Deux   Burnley - čovjek koji bi bio idealan za britansku verziju Vica Mackeya je opet uspio iscijediti suhu drenovinu i sa Burnleyem završiti u gornjoj polovini tabele. Nastavili su sa

• Nego, da se lagano pravi remize™ Premiershipa u najčudnijoj godini za čovječanstvo za naših života.   Norwich - činilo se da će biti zanimljiva priča nakon prilično hrabrog, da ne kažem samo

• copkillah
    copkillah

Neka moj 25.000. post na forumu bude najadekvatniji mogući:      

Posted Images

Jebala ih zimska pauza, čemu te kontinentalne novotarije...

Zabavno je za sada, minus rezultat. Kepi se omaklo da ponešto i odbrani, neće valjda još dugo tako :lol:

Da li sam ja to čuo Čelsijeve navijače da pevaju o treneru Rendžersa iz nekog razloga?

Imam izvesne flešbekove kad vidim Žirua da predvodi napad u tranziciji sa loptom u nogama. Thank lord those days are over

Klinci Gilmor i Wilijams odlični.

Liverpul se posle zimske pauze vratio na podesavanja pre Klopa. (not) Happy years.

Ako zameni Fabinja, Origija i Lalanu, mislim da ne bi trebalo da bude problema da se dođe do gol(ov)a

Pa najbolje da opet izvede prvi tim u utorak, onda opet za vikend, onda opet protiv Atletika... i izgubi bukvalno sve.
+2

Auuuu

‘Nači, okrećemo se obavezama u prvenstvu :sad:

+2
Kanda je bazen malo zvekno u formi
Just now, renne said:
1 minute ago, Weenie Pooh said:
+2

dobro da si to primetio posle mesec dana pada forme :D

A ja kad kažem da je težak zamor materijala, objašnjava mi i forum i Tviter kako nije nego je problem u Lovrenu.

3 minutes ago, Weenie Pooh said:

A ja kad kažem da je težak zamor materijala, objašnjava mi i forum i Tviter kako nije nego je problem u Lovrenu.

Da se ne lažemo, Lovren je otvorio vrata Votfordu. Ne znam da li bi ishod bio drugačiji da nije bilo njega, ali je otvorio ta vrata.

Šta promaši nosati

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout