Baldrick S. Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Nije daily mail nesto pouzdan izvor, samo su spekulisali sta bi se desilo. U stvari ako siti kompletno ne obori presudu u Lozani, ako im ostane makar i godinu dana suspenzije ili novcana kazna to automatski znaci da su lagali i englesku federaciju kad su aplicirali za dobijanje licence za ucestvovanju u premijer ligi (normalna procedura). Ako se kazna potvrdi onda ce uefa verovatno da kazi englesku federaciju sto nisu lepo proveravali informacije, a ovi ce da onda istrazuju siti.
Mindaugas Žukauskas Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Nemoj sad da nam kvariš, ja već u glavi zamišljam Džerarda kako retroaktivno proslavlja titulu.
radisa Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Meni bi to bilo glupo... Tako je i inter dobio jednu titulu, zbog Juventusa i nameštanja, jel' tako?
ArleKino Posted February 16, 2020 Author Posted February 16, 2020 Okrenuo Mourinho, Parazitu Reina odbranio penal, ali ne i odbijanac. Ova Villa je mogla u Ligu prvaka sa ovim bodovima koje su ispustili umjesto da se bore za opstanak. Htjedoh reći za tezu o šeicima koji preuzimaju klubove... Neumjerena potrošnja je skupo koštala Rangerse, smrdljivi Leeds, Portsmouth...a Boga mi i Fiorentinu, Parmu i (donekle) Lazio. Novi šeici donose nova pravila, a tu je, recimo, Milan nagrajisao jer ih kinesko sunce nije grijalo kao Berlusconijevo. Tu bi bio i Chelsea da im se nije posrećilo sa Abramovichem koji je kupio klub u lošem stanju.
Baldrick S. Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nemoj sad da nam kvariš, ja već u glavi zamišljam Džerarda kako retroaktivno proslavlja titulu. Morali bi da pozovu i Sterlinga a to bi tek bilo zabavno za videti
Facundo Orellana Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 47 minutes ago, radisa said: Meni bi to bilo glupo... Tako je i inter dobio jednu titulu, zbog Juventusa i nameštanja, jel' tako? Da, 3 meseca kasnije. Liverpul bi šest godina kasnije dobio titulu.
copkillah Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nemoj sad da nam kvariš, ja već u glavi zamišljam Džerarda kako retroaktivno proslavlja titulu. Ne zanima me takva titula, ali s druge strane, The Slip bi se anulirao, što bi izazvalo haos i histeriju u mnogim glavama
John Coltrane Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Kakva rutinska zavrsnica Cekaj ovaj lik je hteo da ustopa loptu umesto da je dune nebu pod oblake i saceka poslednji sudijski zvizduk.
levi Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 da nisu igrali Engels i Alderweireled, bilo bi 0:0
Malvo Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Zasto Auba igra na 50 metara od gola dok ono prehajpovano dete glumi centarfora? Nece dati gol do ujutro. A znali su sigurno da ce ovi da se povuku u svojih 20 metara.
Recommended Posts