ArleKino Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 6 minutes ago, renne said: Pepara u pet dana dva poraza Arteta odnio mozak u Arsenal.
Mercuzzio Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Dobar će biti Bergwijn... Može lepo Mourinho da skocka ovaj tim za sledeću sezonu.
Mindaugas Žukauskas Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 3 minutes ago, renne said: Kaže Gojko sledeće kolo za sedam dana Pa imaš četiri tekme sledećeg vikenda
Weenie Pooh Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 U dve utakmice, Spursi 4 gola iz 6 pokušaja, a City 2 iz 47
Baldrick S. Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Ako bi ostalo 22 boda razlike, titulu bi matematički uzeli kad ostane još sedam kola da se odigra... a gostovanje na Etihadu je ta baš ta sedma utakmica od kraja. Ali tankovaće Pep još koju, nema da zafali Nah, Liverpulu treba 6 pobeda do titule ako city ne ispusti ni bod do tada. 6. utakmica je Kristal Palas na Enfildu.Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
John Coltrane Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 17 minutes ago, ArleKino said: Arteta odnio X u Arsenal.
Weenie Pooh Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 (edited) 5 minutes ago, Zlurad said: Nah, Liverpulu treba 6 pobeda do titule ako city ne ispusti ni bod do tada. 6. utakmica je Kristal Palas na Enfildu. Upravo to sam i rekao, ta sedma je na Etihadu. (Ukupno je 13 kola do kraja.) Da nisu izgubili danas, tj. da su održali -19, pobedom* na tom gostovanju bi se matematički obezbedila titula jer bi pred to kolo bio još 21 bod u igri. Edit: ili nerešenom Edited February 2, 2020 by Weenie Pooh
kipo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 On 30.1.2020. at 21:23, Pokojni Ruxin said: 1. pep 2. brendan 3. uža familija 4. prijatelji 368. šira familija 9998. ppp Jesi vec ugurao Murinja izmedju Pepa i Brendana
189- Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 21 minutes ago, Weenie Pooh said: U dve utakmice, Spursi 4 gola iz 6 pokušaja, a City 2 iz 47 fm engine zajebava i pepa kao i mene. menjaj taktiku ili alt+f4. ruxin je banovan na mesec dana.
John Coltrane Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 (edited) Skoknuo da odnese tekti lek @ Braga vs Sporting Edited February 2, 2020 by John Coltrane
Weenie Pooh Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Skoknuo da odnese tekti lek @ Braga vs Sporting Šteta što nije Benfika - Sporting, da se nađu u loži on i Žoao Feliks pa se lepo izjadaju jedan drugom na temu "gde sam došo što sam pošo".
ArleKino Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Dok nisam zaboravio: u duelu ćelavih prevara, Pepa čeka novo ponižavanje u Evropi. Real rutinski prolazi u četvrtfinale.
Weenie Pooh Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 hours ago, Meazza said: Joao vec poceo da se jada u medijima. Znam, a nije ni godinu dana tu. Zato kažem da bi bilo sjajno da se nađu on i Bruno pa da razmene iskustva.
ArleKino Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Znam, a nije ni godinu dana tu. Zato kažem da bi bilo sjajno da se nađu on i Bruno pa da razmene iskustva. Nepopularno mišljenje dana: kad bi postojala neka normalna organizacija koja bi izvršila istragu unutar portugalskog fudbala, mislim da bismo nakon izvještaja manje prezirali naše (ex-Yu) fudbalske pregaoce™. Vlasništvo treće strane, superagenti ugurani u klubove do balčaka, prodaja raznoraznih talenata za basnoslovne cifre, generalno čudni transferi...
Recommended Posts