Mindaugas Žukauskas Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 25 minutes ago, Azdaja said: Čekam te ceo dan.. Mladići su bili fenomenalni do pred kraj. Neka Klopo izbaci onu XI protiv Evertona na nas u ovom sastavu pa da vidimo ko je ko. :)) Mani se, samo mi treba da nas Liverpulova klinčadija izbaci iz oba kupa ove sezone...
borris_ Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 (edited) ... Edited January 28, 2020 by borris_
ArleKino Posted January 28, 2020 Author Posted January 28, 2020 Brendanara - čovjek koji kad dođe u Englesku razvije trofejofobiju koja se posebno manifestuje u polufinalu nekog kupa protiv Aston Ville. Spiking ov, Eriksen danas predstavljen u Interu. Za vrijeme karijere u Spursima je osvojio manje trofeja nego Kim Kallstrom u Arsenalu za vrijeme svoje kratkotrajne posudbe.
renne Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 da, jbt fakin vilu ne mogu da prođu u dve tekme
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 brendara, čovek koji sa liverpulom ima jedan trofej manje od klopa (ali klop je vodio tipa duplo više), pre toga je vodio swansea, posle toga pola sezone lester. kakav objektivno tragičan nedostatak trofeja indeed. ne berite brigu, prolazimo rutinski
copkillah Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 U svetlu Uskokove sudbine, svaka čast na hrabrosti što nastavljaš
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 primetio je radiša tvoju sugestiju copi, ne moraš baš toliko da se trudiš nisam znao koliko ti je stalo, biće da si se baš napatio jadan
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 kome treba karabao distrakcija dok se borimo za lš, iskusno
copkillah Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Meni je samo žao da gledam toliki tvoj trud koji niko ne ceni. Istrošio si se brže nego Heroes posle druge sezone :(
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 opusti se copi, mene moja briljantnost i dalje vrlo zabavlja tako da definitivno mogu da živim bez validacije sa strane. sam sam svoj najveći fan. mislim nije da ne cenim što rankiraš moje pisanje po sezonama, pratiš, analaziraš, pokušavaš da pokreneš diskusiju i uključiš i druge da pišu o meni...ali možda da to ne radiš baš ovoliko često? malo je off topic da budem iskren, a i malo me stid pošto nisam ja baš toliki superstar.
copkillah Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 Ne razumeš me, ja žalim za starim Ruxinom, onim necrknutim, koji je bio zabavan. Ovaj lik kome je prodao nalog je nažalost često otužan. Čuvam uspomenu na originalnog Ruxina, morao bi to da ceniš iako mu blatiš ime.
Baldrick S. Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 "brendara, čovek koji sa liverpulom ima jedan trofej manje od klopa". Ne razumem, objasniti. Ja koliko znam Brendon je sa Liverpulom osvojio par manager of the month i to je to. Lepo rece Arle, ima da nazovu trofej po njemu " trofejofobija", cisto da je dodele. Lester odlicnu ekipu ima, dobar i trener ali mi nije jasno sta kalkulise. Ponovo.
Pokojni Ruxin Posted January 28, 2020 Posted January 28, 2020 @copkillah oke, onda ljubavna pisma ubuduće slobodno šalji na pm preneću mu ja, ne brini. dobar sam sa tim carem što je voleo da zajebava junated. toleriše me još uvek iako sam ja lično samo jedan govnar koji voli da zajebava liverpul. @Zlurad pa to i kažem, jedan manje od klopa
Recommended Posts