Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

@kipo

ljungberg je već bio u klubu, vodio u23 valjda. zvanično interim menadžer, ali kao ne žure nigde sa donošenjem odluke, nadaju se da bi se mogao pokazati i kao trajnije rešenje.

@Zlurad

ma i onako klikćeš uvek da vidiš jer sam suviše zanimljiv realno, ne mož forum prevariti :fantom:

Posted

Znam to, rekoh da nisu izabrali vec. Sta je s Rafom :naughty:

Posted

Kliknem ponekad, istinu velis. Kao sto rekoh, cist mazohizam :heart:

Posted
11 hours ago, Pokojni Ruxin said:

@kipo

ljungberg je već bio u klubu, vodio u23 valjda. zvanično interim menadžer, ali kao ne žure nigde sa donošenjem odluke, nadaju se da bi se mogao pokazati i kao trajnije rešenje

Valjda ima licencu koja mu omogućuje samo tri mjeseca vođenja tima tako da je potraga za novim glavnim trenerom u toku.

Allegri je valjda tražio dva stopera jer, surprise, surprise, od Davida, Shkodrana i Sokratisa ne dobiješ BBC nego DSS. Allegri je vodio Juventus gdje se navikao osvajati titule, a zna da će naredni izbor morati biti takav da mu osvajanje titule bude i izazov i realna mogućnost. Engleska ispunjava prvi kriterij, ali nema tima koji bi ispunjavao ovaj drugi osim, eventualno, Uniteda, i to od ljeta i brda para za ispunjavanje njegovih želja.

Ancelotti je prevara, ali ima jednu pozitivnu osobinu - penicilin je za Kloppa. U Napoliju je haos, a ima tim sa nekoliko vrhunskih igrača koje bih u Arsenal doveo iste sekunde (recimo, osovinu Koulibaly-Manolas ili samog Koulibalyja; Lozano; Mertens). Emeryjev Arsenal mu je razmontirao Napoli dvaput u EL prošle sezone.

Arteta je car, bez njega je Pep još ćelavija prevara nego inače, ali bez ikakvog iskustva u menadžmentu. Pretpostavka je da bi kao menadžer forsirao tečan, napadački fudbal no to je sve bazirano na Wengeru koji ga je trenirao i Pepu s kojim je radio. Zaboravlja se (i ja sam to smeo sa uma) da ga je najveći dio karijere u Engleskoj trenirao Moyes.

Espirito Santo je za mene lično najgora opcija. Hajde što je lik bio veća prevara od Emeryja u prethodnim klubovima (trivia: u Valenciji je otkaz dobio nakon poraza od Emeryjeve Seville, sa Portom ništa nije osvojio), ali puno se hvali njegov uspjeh sa Wolvesima gdje je dobio u ruke fenomenalne igrače zahvaljujući neprirodno bliskoj vezi vlasnika kluba sa Mendesom. U Arsenalu nema osovinu Moutinho-Neves, nema izdrilanu odbranu, nema uigranih kontranapada.

Ten Hag je zanimljiva priča, možda bi najbolje bilo da se to ostvari, uz sav rizik od prijelaza iz Eredivisie u NBA™. Mada, kakve smo sreće, zapašće nas njegov polubrat Five Hag.

Posted

sta je arteta uradio u karijeri da sada pep ne bi mogao funkcionisati bez njega?

Posted
33 minutes ago, 189- said:

sta je arteta uradio u karijeri da sada pep ne bi mogao funkcionisati bez njega?

Eeee, nisi u toku da je Arteta, između ostalog, minuciozno brusio Raheemov talenat koji je izluđivao Brendane i drugu Pepad.

Posted

Boga mi, valja nam ubrzati ovo sa Artetom jer će i Cityju ubrzo trebati novi menadžer. Ćelavant™ ne može bez Kuna ni Newcastle da dobije.

Posted

1 Jonjo ovjerava titulu Liverpoolu. :D

Posted

VVD dva puta na centarsut TAA. Potreban jos jedan, pa da se ne trose mnogo.

Posted

Koliko će ludak dobiti suspenzije?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...