Jump to content
IGNORED

Premier League 2019-20

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Celzi razbija, Lampard pun pogodak. 

12 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ma suđeno je to, kad se i čak ona prevara pulišik najzad upisao :fantom:

Igracina. Legao bi Pepu samo tako.

Posted

Polako se nazire najdosadnija sezona u Engleskoj - četiri tima sa jasnom filozofijom (Klopp, Arteta, Mourinhov učenik, Lampard) će u CL, a dva bivša giganta će se iskrviti za mjesta u Kupu UEFA sa Spursima koji buše Poćaru.

Posted (edited)

Sta je fazon sa Artetom, nisam ispratio tekmu juce danas.

Edited by Zlurad
Posted
5 minutes ago, Zlurad said:

Sta je fazon sa Artetom, nisam ispratio tekmu juce danas.

Čru mastermajnd uz kojeg se Pep šlepa. :fantom:

Posted

arle can't handle the truth je fazon

mada me je ovaj lik već demonstrativno stavio na IL upravo zbog istine, pa neka ga sad, nek živi u neznanju :sleep:

Posted
5 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

arle can't handle the truth je fazon

mada me je ovaj lik već demonstrativno stavio na IL upravo zbog istine, pa neka ga sad, nek živi u neznanju :sleep:

Zar nisi čit'o kako Arteta objašnjava preobrazbu Raše Sline iz engleskog Juniora Hoiletta u engleskog Mislava Oršića? :fantom:

Posted

sada preinacuju odluku kada mi dobijamo penal, klasika

Posted (edited)
11 minutes ago, ArleKino said:

Zar nisi čit'o kako Arteta objašnjava preobrazbu Raše Sline iz engleskog Juniora Hoiletta u engleskog Mislava Oršića? :fantom:

realno, koliko god ja voleo pepa i planirao da nazovem prvorođenče po njemu - koliko je tačno čovek trebao da se ne razume u fudbal pa da ne ceni sterlinga još posle onih prvih par utakmica pod brendanom? :fantom:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

Sjajni klinci iz Celzija..Koliko im traje suspenzija?

Posted (edited)

Proradio VAR :violina:

@189- Bolje ovako, nego da je CHO dobio naknadno dve tekme zbog simuliranja :fantom:

Edited by Mindaugas Žukauskas
Posted

Asocijacija na mec sa Noricom su 2 pobede - ona 2012. u februaru kad je pred kraj meca Gigs dao gol na asist Janga i ona u aprilu 2014. kad je Gigs seo na klupu posle odlaska Mojesa. Ako negde treba traziti 3 boda na strani posle porazavajuce dugacke lose serije bez pobede, to bi moglo biti kod "kanarinaca", valjda su svoje cudo ispucali protiv Sitija.

Noric dobija 2:0 MMW

Posted

Dobismo manje-više i službenu potvrdu da klupska vrhuška Emeryju određuje nestavljanje Özila u prvih 11 kako bi ga se riješili. Još jedna potvrda kakvo je govno Sanllehi i kakav je beskičmenjak Emery.

Posted

75mil£ nisu javili da je poceo mec :sad:

Posted

Sokratis i Luiz zabili za 2-0 u prvih 10 minuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...