Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mislim da je Kosanovic najblize tome.

Posted

Stefan Pantovic je poslovni direktor kluba

Posted

Jel moze da se stigne veceras na utakmicu 9-kom, u smislu da nema nekog zatvaranja saobracaja i slicno ? Oko 18.30 bih krenuo iz blokova na utakmicu. kontam da je dovoljno vremena da smestim dupe na zapad pre pocetka.

Posted

Znam da sam dosadan, ali... bačite neki stream večeras. O2 više ne prenosi? 

Posted

Ne znam da li je neko već spomenuo ovo, ali malopre sam na forumu Seltika naleteo na ovaj članak. Navodno, jedna od predloženih promena za format LŠ od 2024 je, između ostalog, i opcija za klubove koji su bili prvaci Evrope i koji budu prvaci svoje zemlje, da automatski dobiju mesto u grupnom delu LŠ. Klubovi kao Seltik, Ajaks, mi...

https://www.heraldscotland.com/sport/17582840.celtic-may-be-guaranteed-champions-league-spot-every-year-in-new-system/

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted
Jel moze da se stigne veceras na utakmicu 9-kom, u smislu da nema nekog zatvaranja saobracaja i slicno ? Oko 18.30 bih krenuo iz blokova na utakmicu. kontam da je dovoljno vremena da smestim dupe na zapad pre pocetka.
Ne bi trebalo da bude zastoja, stizes lagano
Posted
3 hours ago, Hobbit slayer said:

Ne znam da li je neko već spomenuo ovo, ali malopre sam na forumu Seltika naleteo na ovaj članak. Navodno, jedna od predloženih promena za format LŠ od 2024 je, između ostalog, i opcija za klubove koji su bili prvaci Evrope i koji budu prvaci svoje zemlje, da automatski dobiju mesto u grupnom delu LŠ. Klubovi kao Seltik, Ajaks, mi...

https://www.heraldscotland.com/sport/17582840.celtic-may-be-guaranteed-champions-league-spot-every-year-in-new-system/

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

svaka im je ko Njegoševa

Posted

Lep gol i asistencija Marina.

Posted
2 minutes ago, Miljenko said:

Lep gol i asistencija Marina.

+1

Bas smo suplji pozadi... dosta nam sansi prave, a tek pola sata proslo.

Posted (edited)

Bas. Smotano su reagovali kod onog bilijara. Morace nasa realizacija da bude bolja.

Edited by Miljenko
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...