Jump to content
IGNORED

Velja kruska u grlo zapadne

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Nemamo razloga da prodajemo bodove, pogotovo sto nama ne trebaju, a njima mogu da koriste.

Pročitaj ovo još jednom...

Sent from my EVR-L29 using Tapatalk

Posted

Kucam sa mobilnog pa me mrzi da editujem svaki cas.

A sledeci niz recenica, koje nisi citirao, objasnjavaju razloge poraza.

Nema veze, prodali smo TSCu utakmicu za buduca 3 boda...

Ako mene pitas, teorija je losa i pogresna, ti kako hoces tumaci biggrin.png

Posted

pa verovatno je neki dogovor, ali i da nije ne bi ništa bolje prošli. ekipa je u rasulu, i za to ima i objektivnih razloga, ali je to kako izgleda ekipa pre svega ogledalo trenera

Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

Imali su 3 boda manje sad imaju isto, s tim sto je TSC bolji u medjusobnom skoru i zato je treci.

Igraju sa Radnickim u Nisu, a Vosi gostuje Partizan.

Sanse da budu treci su ogromne

https://www.superliga.rs/sezone/2019-20

Pobednik Kupa ide u Evropu, finalista ne

2 hours ago, Milosh76 said:
3 hours ago, Ros said:
da je fkp zavrsio 4-i, a vosa uzela kup ko bi onda isao u EL?

Ako Sampion osvoji Kup, drugi na tabeli je povlascen u LE, a u suprotnom osvajac Kupa

dakle tsc je potpuno svejedno bio treci ili cetvrti sto se evrope tice

nisu im trebali bodovi za evropu, vec potpuno isto kao i zvezdi iz sportskih takmicarskih razloga, nesto sto bi se trebalo podrazumevati, a ovde je vise nego upitno

evropu su osigurali zapravo pre neki dan kad je vojvodina izbacila cukaricki i prosla u finale

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Kucam sa mobilnog pa me mrzi da editujem svaki cas.

A sledeci niz recenica, koje nisi citirao, objasnjavaju razloge poraza.

Nema veze, prodali smo TSCu utakmicu za buduca 3 boda...

Ako mene pitas, teorija je losa i pogresna, ti kako hoces tumaci biggrin.png

Pa to je kao da si napisao "što bih ti prodao kuću koja mi za ništa ne koristi, ja i ovako živim u drugom stanu, a ti na ulici", to je ta analogija. :P Ostalo što si naveo nije u nikakvom odnosu sa ovom tezom, a i ovako izolovana rečenica bez ičega viška je posebno zanimljiva za pročitati :D

Ja naravno ne tvrdim ništa sa sigurnošću, samo mi palo na pamet kao opcija i to kao razlog poraza osim što ništa nismo odigrali.

Posted

Neki put zasluzis poraz i izgubis bez prodaje i namestanja.

Juce smo cak imali i vise sansi, samo nije uvek bio tu stoper da postigne gol

Posted

Ne svhvatam ovo isčuđavanje porazom, da svi igraju takmičarski protiv nas imali bi 4-5 poraza i isto toliko nerešenih tekmi. Ovo je krš tim, u njemu igraju tri profi fudbalera ukupno.

Posted

Polako.  Ako Vojvodina pobedi u finalu Kupa, na komsijskoj temi bice kuknjave i beznadja kao na ovoj ovde.  Od istih govana smo napravljeni.

Posted

Partizan ima 5-6 profi fudbalera, od toga su trojica na nivou Pelea u odnosu na naše dunstere.

Posted

U vezi beznacajnosti tzv. patrljka sezone, kako je to naveo g. Levi.  Slozio bih se ja da na Zvezdinoj trenerskoj klupi sedi trener koji je u timu duze od jedne sezone pa da patrljak privede rutinerski kraju, otvori izlog i istovremeno pruzi priliku Simicu i drustvu da malo igraju takmice.  Problem je sto je nas trener jedva da ima 10 takmicarskih utakmica u celkokupnoj karijeri, a on i klub gaje ambicije da naprave znacjane evropske rezultate i osvajaju duple krune.  Za tako nesto, svaka takmicarska utakmica, makar odigrana u i patrljku, i nakon osvojene titule, predstavlja dragocenu priliku da se oformi igra i taktika.  Tu se potpuno slazem sa Bilijem.   Jer do avgusta nece vise biti takmicarskih utakmica.  Mi smo imali priliku da u jednoj utakmici, protiv slabog protivnika, Rada, nazremo kakvu igru zamislja Stankovic.  Rad je pregazen; prikazana igra je bila dobra; i neki su na forumu napomenuli (Harper?) da je igra izgledala bolje nego u poslednjoj sezoni Milojevicevog mandata.  Vec na sledecoj utakmici, protiv Indjije, izgledalo je slabije.  Medjutim, ono terence na kome igra Indjija je doprinelo da Zvezda ne moze da razvije igru i da Indjija to koristi da stvara izgledne sase iz kontri.  Protiv Surdulice, na nasem stadionu, nije bilo mnogo bolje.  Surdulica je cak povela, a Zvezda je na srecan nacin preokrenula, i to ne iz igre nego iz prekida (dva gola posle kornera zahvaljujuci seprtljama u odbrani Surdulice i jednog sumnjivog penala).  Protiv Partizana - lose a protiv TSC najgore u patrljku.  Sve u svemu, malo smo videli od Stankovica i jos manje od fudbalera.

Posted
2 minutes ago, Dimitrije said:

U vezi beznacajnosti tzv. patrljka sezone, kako je to naveo g. Levi.  Slozio bih se ja da na Zvezdinoj trenerskoj klupi sedi trener koji je u timu duze od jedne sezone pa da patrljak privede rutinerski kraju, otvori izlog i istovremeno pruzi priliku Simicu i drustvu da malo igraju takmice.  Problem je sto je nas trener jedva da ima 10 takmicarskih utakmica u celkokupnoj karijeri, a on i klub gaje ambicije da naprave znacjane evropske rezultate i osvajaju duple krune.  Za tako nesto, svaka takmicarska utakmica, makar odigrana u i patrljku, i nakon osvojene titule, predstavlja dragocenu priliku da se oformi igra i taktika.  Tu se potpuno slazem sa Bilijem.   Jer do avgusta nece vise biti takmicarskih utakmica.  Mi smo imali priliku da u jednoj utakmici, protiv slabog protivnika, Rada, nazremo kakvu igru zamislja Stankovic.  Rad je pregazen; prikazana igra je bila dobra; i neki su na forumu napomenuli (Harper?) da je igra izgledala bolje nego u poslednjoj sezoni Milojevicevog mandata.  Vec na sledecoj utakmici, protiv Indjije, izgledalo je slabije.  Medjutim, ono terence na kome igra Indjija je doprinelo da Zvezda ne moze da razvije igru i da Indjija to koristi da stvara izgledne sase iz kontri.  Protiv Surdulice, na nasem stadionu, nije bilo mnogo bolje.  Surdulica je cak povela, a Zvezda je na srecan nacin preokrenula, i to ne iz igre nego iz prekida (dva gola posle kornera zahvaljujuci seprtljama u odbrani Surdulice i jednog sumnjivog penala).  Protiv Partizana - lose a protiv TSC najgore u patrljku.  Sve u svemu, malo smo videli od Stankovica i jos manje od fudbalera.

Igra izgleda bolje, ja sam to tvrdio, samo sam takodje tvrdio i da igra mozda izgleda bolje na oko ali da nemamo kvalitet. Na to su se nadovezale neke stvari kao sto su osvojena titula i poraz od Partizana u Kupu koje su "ubedile" igrace da je sezona gotova i da oni vise nemaju nikakvu obavezu da se trude. Ovo drugo je za mene jako los signal koji govori o slabom uticaju strucnog staba na tim, nesto sto Stankovic mora da sasece u korenu ako ne misli da menja kompletan roster. Tim moze da odigra lose, moze i da izgubi utakmicu, ono sto ne moze je da igrace zabole za utakmicu i da igraju za sebe i svoju prezentaciju. Ovo juce sto smo gledali je ogledalo strucnog staba i trenera.

Posted

Deki rekao Garsiji adio!

Posted

Još jedna Terzivna lukrativna akvizicija :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...