Mil@n Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Nemamo razloga da prodajemo bodove, pogotovo sto nama ne trebaju, a njima mogu da koriste. Pročitaj ovo još jednom... Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Milosh76 Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Kucam sa mobilnog pa me mrzi da editujem svaki cas. A sledeci niz recenica, koje nisi citirao, objasnjavaju razloge poraza. Nema veze, prodali smo TSCu utakmicu za buduca 3 boda...Ako mene pitas, teorija je losa i pogresna, ti kako hoces tumaci
levi Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 pa verovatno je neki dogovor, ali i da nije ne bi ništa bolje prošli. ekipa je u rasulu, i za to ima i objektivnih razloga, ali je to kako izgleda ekipa pre svega ogledalo trenera
pbg12345 Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 3 hours ago, Milosh76 said: Imali su 3 boda manje sad imaju isto, s tim sto je TSC bolji u medjusobnom skoru i zato je treci. Igraju sa Radnickim u Nisu, a Vosi gostuje Partizan. Sanse da budu treci su ogromne https://www.superliga.rs/sezone/2019-20 Pobednik Kupa ide u Evropu, finalista ne 2 hours ago, Milosh76 said: 3 hours ago, Ros said: da je fkp zavrsio 4-i, a vosa uzela kup ko bi onda isao u EL? Ako Sampion osvoji Kup, drugi na tabeli je povlascen u LE, a u suprotnom osvajac Kupa dakle tsc je potpuno svejedno bio treci ili cetvrti sto se evrope tice nisu im trebali bodovi za evropu, vec potpuno isto kao i zvezdi iz sportskih takmicarskih razloga, nesto sto bi se trebalo podrazumevati, a ovde je vise nego upitno evropu su osigurali zapravo pre neki dan kad je vojvodina izbacila cukaricki i prosla u finale
Mil@n Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 3 minutes ago, Milosh76 said: Kucam sa mobilnog pa me mrzi da editujem svaki cas. A sledeci niz recenica, koje nisi citirao, objasnjavaju razloge poraza. Nema veze, prodali smo TSCu utakmicu za buduca 3 boda... Ako mene pitas, teorija je losa i pogresna, ti kako hoces tumaci Pa to je kao da si napisao "što bih ti prodao kuću koja mi za ništa ne koristi, ja i ovako živim u drugom stanu, a ti na ulici", to je ta analogija. :P Ostalo što si naveo nije u nikakvom odnosu sa ovom tezom, a i ovako izolovana rečenica bez ičega viška je posebno zanimljiva za pročitati Ja naravno ne tvrdim ništa sa sigurnošću, samo mi palo na pamet kao opcija i to kao razlog poraza osim što ništa nismo odigrali.
Milosh76 Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Neki put zasluzis poraz i izgubis bez prodaje i namestanja.Juce smo cak imali i vise sansi, samo nije uvek bio tu stoper da postigne gol
Dankan Ajdaho Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Ne svhvatam ovo isčuđavanje porazom, da svi igraju takmičarski protiv nas imali bi 4-5 poraza i isto toliko nerešenih tekmi. Ovo je krš tim, u njemu igraju tri profi fudbalera ukupno.
Dimitrije Posted June 15, 2020 Author Posted June 15, 2020 Polako. Ako Vojvodina pobedi u finalu Kupa, na komsijskoj temi bice kuknjave i beznadja kao na ovoj ovde. Od istih govana smo napravljeni.
Dankan Ajdaho Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Partizan ima 5-6 profi fudbalera, od toga su trojica na nivou Pelea u odnosu na naše dunstere.
Dimitrije Posted June 15, 2020 Author Posted June 15, 2020 U vezi beznacajnosti tzv. patrljka sezone, kako je to naveo g. Levi. Slozio bih se ja da na Zvezdinoj trenerskoj klupi sedi trener koji je u timu duze od jedne sezone pa da patrljak privede rutinerski kraju, otvori izlog i istovremeno pruzi priliku Simicu i drustvu da malo igraju takmice. Problem je sto je nas trener jedva da ima 10 takmicarskih utakmica u celkokupnoj karijeri, a on i klub gaje ambicije da naprave znacjane evropske rezultate i osvajaju duple krune. Za tako nesto, svaka takmicarska utakmica, makar odigrana u i patrljku, i nakon osvojene titule, predstavlja dragocenu priliku da se oformi igra i taktika. Tu se potpuno slazem sa Bilijem. Jer do avgusta nece vise biti takmicarskih utakmica. Mi smo imali priliku da u jednoj utakmici, protiv slabog protivnika, Rada, nazremo kakvu igru zamislja Stankovic. Rad je pregazen; prikazana igra je bila dobra; i neki su na forumu napomenuli (Harper?) da je igra izgledala bolje nego u poslednjoj sezoni Milojevicevog mandata. Vec na sledecoj utakmici, protiv Indjije, izgledalo je slabije. Medjutim, ono terence na kome igra Indjija je doprinelo da Zvezda ne moze da razvije igru i da Indjija to koristi da stvara izgledne sase iz kontri. Protiv Surdulice, na nasem stadionu, nije bilo mnogo bolje. Surdulica je cak povela, a Zvezda je na srecan nacin preokrenula, i to ne iz igre nego iz prekida (dva gola posle kornera zahvaljujuci seprtljama u odbrani Surdulice i jednog sumnjivog penala). Protiv Partizana - lose a protiv TSC najgore u patrljku. Sve u svemu, malo smo videli od Stankovica i jos manje od fudbalera.
harper lee Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 2 minutes ago, Dimitrije said: U vezi beznacajnosti tzv. patrljka sezone, kako je to naveo g. Levi. Slozio bih se ja da na Zvezdinoj trenerskoj klupi sedi trener koji je u timu duze od jedne sezone pa da patrljak privede rutinerski kraju, otvori izlog i istovremeno pruzi priliku Simicu i drustvu da malo igraju takmice. Problem je sto je nas trener jedva da ima 10 takmicarskih utakmica u celkokupnoj karijeri, a on i klub gaje ambicije da naprave znacjane evropske rezultate i osvajaju duple krune. Za tako nesto, svaka takmicarska utakmica, makar odigrana u i patrljku, i nakon osvojene titule, predstavlja dragocenu priliku da se oformi igra i taktika. Tu se potpuno slazem sa Bilijem. Jer do avgusta nece vise biti takmicarskih utakmica. Mi smo imali priliku da u jednoj utakmici, protiv slabog protivnika, Rada, nazremo kakvu igru zamislja Stankovic. Rad je pregazen; prikazana igra je bila dobra; i neki su na forumu napomenuli (Harper?) da je igra izgledala bolje nego u poslednjoj sezoni Milojevicevog mandata. Vec na sledecoj utakmici, protiv Indjije, izgledalo je slabije. Medjutim, ono terence na kome igra Indjija je doprinelo da Zvezda ne moze da razvije igru i da Indjija to koristi da stvara izgledne sase iz kontri. Protiv Surdulice, na nasem stadionu, nije bilo mnogo bolje. Surdulica je cak povela, a Zvezda je na srecan nacin preokrenula, i to ne iz igre nego iz prekida (dva gola posle kornera zahvaljujuci seprtljama u odbrani Surdulice i jednog sumnjivog penala). Protiv Partizana - lose a protiv TSC najgore u patrljku. Sve u svemu, malo smo videli od Stankovica i jos manje od fudbalera. Igra izgleda bolje, ja sam to tvrdio, samo sam takodje tvrdio i da igra mozda izgleda bolje na oko ali da nemamo kvalitet. Na to su se nadovezale neke stvari kao sto su osvojena titula i poraz od Partizana u Kupu koje su "ubedile" igrace da je sezona gotova i da oni vise nemaju nikakvu obavezu da se trude. Ovo drugo je za mene jako los signal koji govori o slabom uticaju strucnog staba na tim, nesto sto Stankovic mora da sasece u korenu ako ne misli da menja kompletan roster. Tim moze da odigra lose, moze i da izgubi utakmicu, ono sto ne moze je da igrace zabole za utakmicu i da igraju za sebe i svoju prezentaciju. Ovo juce sto smo gledali je ogledalo strucnog staba i trenera.
Ratamahatta Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-dovela-najtalentovanijeg-igraca-malezije/359568?fbclid=IwAR1iP3NVKf44O1YkVn22Q5LYuZHC0Rlu6k1lb3BO2ktY9NsKK_33cwPmGhU
Bright Billy Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 45 minutes ago, Plajvi said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-dovela-najtalentovanijeg-igraca-malezije/359568?fbclid=IwAR1iP3NVKf44O1YkVn22Q5LYuZHC0Rlu6k1lb3BO2ktY9NsKK_33cwPmGhU gazi!
Recommended Posts