Jump to content

Velja kruska u grlo zapadne

Featured Replies

Nek' zuva Njegos zabice, uci ce jedna. 

Rodic i Boaci ce se povrediti svejedno, te 2 izmene ne treba covek ni da racuna da ima na raspolaganju. :D

• Replies 10.8k
  • Views 779.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Skup nabedjenih talenata i srpskoligaskih kljusina, to je rezultat nekoliko desetina miliona evra koji su usli u klub poslednjih nekoliko godina. Jedva par igraca iz danasnjeg tima je sposobno da obav

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Знам малог и оца му. То је у Малезији велика вест. Први њихов играч у великом клубу.   Отац је добростојећи, није неко прање лове у питању. Дечко је вредан и васпитан, дошао је у Србију баш

• samo_opusteno
    samo_opusteno

Prvi Milojevic, zavrsilo 0-0, nisu nam sutnuli na gol, mi imali precku i par zicera. Treci, rutinirali ih za potvrdu titule, mogli napuniti ali stali na 2-0. Naredne sezone na Marakani nas pokrali, po

Posted Images

On 10. 6. 2020. at 17:29, Dimitrije said:

Pa igra mu jedan klinac, Petrovic.  Nikolic ima probleme sa zglobom, a u nastavka sezone nije pokazao da je u formi (ni u prijateljskim ni u takmiarskim mecevima).  Gavric ce, nadam se, da udje u 2. poluvremenu i da "napravi razliku". 

I takav Velja je bolji igrač od Vukanovića, Jovančića i Ivanića. Godine na stranu. Kalibar je da bude zvezda tima, što Njegoš nikada neće biti. 

Gavrić je i u prošlom Derbiju bio najopasniji naš igrač. U prvom poluvremenu je bio najbolji igrač utakmice, u drugom je pao, ali svejedno, bilo je mnogo slabijih od njega.

Kup utakmica, kraj sezone, titula je osvojena pre par dana... Ako su mogli, morali su da počnu. Ovo deluje ili kao plod trenerove sujete ili stavljanje mediokriteta u izlog. Ni jedno ni drugo Stanković ne treba sebi da dozvoljava.

• Author

Dvojca klinaca na klupi, Gavric i Radulovic.

Kad krene drugi talas korone sa ovih tribina...

Vec se jezim od svakog kontakta sa loptom Milunovica i Jovancica. Na proslom derbiju su bili najopasniji po Borjana. 

On 10. 6. 2020. at 17:28, kralj said:
Velja ni na klupi. Jel to povreda neka?
Povredjen zglob, rekao Deki

Umalo dobih srčku, a grobarka sa kojom sam bio na stadionu me smirivala tada.

Gobelja prženica 

Kakav bedan korner Ivanica

Lazar Markovic deluje starije od Federera.

Gobelja bog. :laugh:

• Author

Ubi nas ovaj Sadik.  Zanima me sta je Stankovic zamislio.  Zvezda nema igru, posebno ne u sredini.

Nemamo rezervnog levog beka, ovaj dobio zuti u petom minutu, ako usmeravaju napade po svojoj desnoj mogli bi nam napraviti probleme. 

Ne moze da bude igre s Njegosem i Jovancicem + Ivanicem na krilu, veoma impotentno i u teoriji i u praksi. 

Edit: Milunovic ne moze da izbije iz navike peglanje laktom u vazduhu. 

Edited by Plajvi

Kakva seljacina ovaj Scekic, profi mesar

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout