harper lee Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: Tužna vest stigla je iz Ljubljane. Proslavljeni slovenački fudbaler i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Marko Elsner preminuo je u Ljubljani posle teške bolesti, u 61. godini, objavio je slovenački list "Delo". RIP Oh, fuck. Mnogo sam voleo ovog igraca. Preteca i nesto slabija verzija Belodedica ali sa istim nivoom fudbalske elegancije i stila, izuzetno pametan i koristan igrac. Na zalost, umesto brojnih utakmica Zvezde u kojima je maltene sam nosio tim ostace mu u pamcenju utakmica reprezentacije protiv Engleske i oni kiksevi. Bas sam se smorio.
April Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Oh, fuck. Mnogo sam voleo ovog igraca. Preteca i nesto slabija verzija Belodedica ali sa istim nivoom fudbalske elegancije i stila, izuzetno pametan i koristan igrac. Na zalost, umesto brojnih utakmica Zvezde u kojima je maltene sam nosio tim ostace mu u pamcenju utakmica reprezentacije protiv Engleske i oni kiksevi. Bas sam se smorio.Dobro poređenje.Može da se kaže i da je bio Zvezdin odgovor na Zeku Zajeca i Nešu Stojkovića.Sent from fav toy
Apollo Creed Posted May 18, 2020 Posted May 18, 2020 Baš mi žao Elsnera. Moj omiljeni igrač kad sam bio klinac...nekako mi uvek delovao elegantno,gospodski... RIP majstore.
Hobbit slayer Posted May 21, 2020 Posted May 21, 2020 Tužna vest stigla je iz Ljubljane. Proslavljeni slovenački fudbaler i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Marko Elsner preminuo je u Ljubljani posle teške bolesti, u 61. godini, objavio je slovenački list "Delo". RIPRIP ElsnerBio mi je jedan od omiljenih igrača, pogotovo što sam početkom 80-ih počeo redovnije da idem na tekme.Upravo gledam neke Zvezdine video klipove na YouTube, pa me je uhvatila nostalgija [emoji19]Dao Bob da nas Deki provuče u grupni deo LŠ ili LE, i eto mene na nekom gostovanju... [emoji7]Još samo ako bi uletela neka fina destinacija, Mediteran ili Holandija/Nemačka, a ne Belorusija itd...Mada preskačem sa jedne na drugu temu (lakše mi je nego da pišem zasebne postove), kontao sam da podelim ovaj članak, jer me zanima da li je ovo samo još jedan fluff članak ili ovaj mali Rus vredi čemu. Pa, ako ga je neko slučajno video, neka podeli utiske...https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-ima-ambicioznog-rusa-za-deset-godina-vidim-sebe-u-realu-ili-mancesteru/357701Sent from my HD1913 using Tapatalk
Dimitrije Posted May 21, 2020 Author Posted May 21, 2020 Bitno je da seniorski tim ima svog trenera golmana. Jorgacevic, trener golmana u omladinskoj skoli, je bio v.d. u seniorskom timu posle odlaska Gasica.
Recommended Posts