Godfrey Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Ma samo rotacija Terza - Kokeza Rekoh, Terza je vec odavno čekan, slika je legla kao budali šamar
MiddleClass Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Jbt, Terzic je sa brata Pantelu Modji licno...
Bright Billy Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 (edited) 23 minutes ago, Godfrey said: Ma samo rotacija Terza - Kokeza Rekoh, Terza je vec odavno čekan, slika je legla kao budali šamar ma da, sto kaze onaj ludak na fb, pored svih sranja koja je napravio al kapone je pao na utaji poreza a terza na banjaluckim cevapima... Edited January 17, 2020 by Bright Billy
MiddleClass Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 A sta Vucic zamjera Terzi? Malo je para iznio iz kluba?
Godfrey Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Pa jeste Bili, u svetu "šipke" je "aaa slikao se se grobarimaa, aaaa"
Bright Billy Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 realno se cekalo da se zavrsi polusezona, slika je samo dosla ko bonus. ne bi me iznenadilo da je junior namenski seo sa njim za sto. @MiddleClass napravio je totalni haos, narod popizdeo, svi nezadovoljni. presudile su mu cene karata za ls. sto se izvlacenja para tice, naci ce se neko drugi...
Bright Billy Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 (edited) pantela i zasluzuju sansu... Edited January 17, 2020 by Bright Billy
MiddleClass Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 1 hour ago, Bright Billy said: realno se cekalo da se zavrsi polusezona, slika je samo dosla ko bonus. ne bi me iznenadilo da je junior namenski seo sa njim za sto. @MiddleClass napravio je totalni haos, narod popizdeo, svi nezadovoljni. presudile su mu cene karata za ls. sto se izvlacenja para tice, naci ce se neko drugi... I ko je odlucio da je Terza bivsi? Sef?
Bright Billy Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 ako me pitas kako to konkretno funkcionise, nemam pojma posto se ne krecem u tim krugovima a u rekla-kazala ne verujem. al znam kako generalno funkcionise demagogija a posto je ovaj tezak demagog ne verujem da ce dozvoliti da mu se iz nedelje u nedelju hiljade nezadovoljnih okupljaju na stadionu i u direktnom prenosu pevaju pesmice koje lako mogu i protiv njega da se okrenu. dakle ako su ovi na severu cvrsto odlucili da terza leti onda terza ima da leti. tu je vrh vlasti vise u situaciji da bira a manje da odlucuje. naravno, uvek postoji mogucnost da dodje do kompromisa medju zavadjenim stranama, al posto je kompromisa bilo i do sad verovatno ta opcija vise nije u igri...
villiem Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 31 minutes ago, Bright Billy said: ako me pitas kako to konkretno funkcionise, nemam pojma posto se ne krecem u tim krugovima a u rekla-kazala ne verujem. al znam kako generalno funkcionise demagogija a posto je ovaj tezak demagog ne verujem da ce dozvoliti da mu se iz nedelje u nedelju hiljade nezadovoljnih okupljaju na stadionu i u direktnom prenosu pevaju pesmice koje lako mogu i protiv njega da se okrenu. dakle ako su ovi na severu cvrsto odlucili da terza leti onda terza ima da leti. tu je vrh vlasti vise u situaciji da bira a manje da odlucuje. naravno, uvek postoji mogucnost da dodje do kompromisa medju zavadjenim stranama, al posto je kompromisa bilo i do sad verovatno ta opcija vise nije u igri... + 1 + ovde ce tradicionalno biti manjak informacija i ne moze da bude bolje, moze samo gore jer je uspeh iza nas, sad moze i ovako i onako
Filozof manijak Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Dakle, suština iznetog je: ako su navijači Zvezde nezadovoljni, Psiho će učiniti sve da se to nezadovoljstvo ne pojavi na utakmicama (i malim ekranima)? Ergo: za smenu ovog mafijaškog i nenarodnog režima potrebno je samo da se osveste navijači Stuba srpstva. Sapienti sat
levi Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 7 minutes ago, Filozof manijak said: Dakle, suština iznetog je: ako su navijači Zvezde nezadovoljni, Psiho će učiniti sve da se to nezadovoljstvo ne pojavi na utakmicama (i malim ekranima)? Ergo: za smenu ovog mafijaškog i nenarodnog režima potrebno je samo da se osveste navijači Stuba srpstva. Sapienti sat pa šta misliš otkud odjednom toliko para u kkp
Filozof manijak Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 To je i dalje smešna cifra u odnosu na ulupane pare u FKCZ. Pa još kad navijači CZ postanu nezadovoljni zbog povlašćenog tretmana KKP, ispada da psiho sam sebi kopa rupu
villiem Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 mislim da samo gleda na kolicinu potencijalnih problema, po njegovim merilima, nema tu ideologije
Recommended Posts