kud u maglu Simoviću Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 stanković je imao onu epizodu kao pomoćnik u udinama, al je brzo odustao. bila je tada neka njegova izjava tipa da nije to za njega živo me zanima kako ga je terza ubedio
Ros Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: stanković je imao onu epizodu kao pomoćnik u udinama, al je brzo odustao. bila je tada neka njegova izjava tipa da nije to za njega živo me zanima kako ga je terza ubedio magarac. onakav izazov nije prihvatio!
harper lee Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 20 minutes ago, Dimitrije said: Prvo da vidimo da li Stankovic hoce kompletno novi strucni stab ili ce da kombinuje sa restlovima Milojevicevog i sa ljudima koje ce da dovede. Ja sam uvek za kombinaciju bivsih i novih jer to omogucava kontinuitet, sto je po meni bitno za uspeh, i laganiju transformaciju od bivseg nacina vodjenja tima ka novom nacinu. To sto Milijas ostaje u strucnom stabu je dobar znak da Stankovic nece da sprovodi cistku. Kako sada izgleda, bice kombinacija obe stvari. Sto i nije lose, Milojevic je imao solidan strucni stab. Leposavic bi trebalo da ostane analiticar, Milijas ionako nema gde, Kosanovic izgleda takodje ostaje, jedino ne znam sta ce biti s ovim trenerom golmana kojeg je Milojevic doveo sa sobom (Gasic?). Za taktiku Stankovic dovodi dva mlada domaca trenera od kojih je jedan (Milos Milojevic) karijeru napravio van Srbije, na Islandu i u Svedskoj. Taj Milojevic je zanimljiv lik i ne bi me zacudilo da, ako uspe ovo sa Dekijem, ostane u klubu kao dugorocno resenje. Mlad covek koji insistira na direktnom i obaveznom fudbalu sa puno obaveza u igri vezanim za presing, markaciju i duel igru, sve ono sto nama hronicno nedostaje. Ovaj drugi je, ako se ne varam, bio u strucnom stabu kod Slavise Stojanovica one godine kad smo konacno uzeli titulu posle sest godina. Nadam se iskreno da je on odgovoran za akcije kod prekida koje smo imali u tom periodu, ne secam se da smo ikada pre i posle toga toliko bili opasni iz prekida. Mislim da je ovde Terziceva logika jasna, Stankovic ce zbog velikog imena biti vrhunski autoritet i onaj koji na kraju donosi odluke a strucni stab mu je koncipiran od ambicioznih mladih trenera koji su specijalisti za pojedine segmente igre. Ono sto tu moze da bude opasnost je dilema da li ce Stankovic umeti da sa toliko babica porodi kvalitetnu igru a da ne bude previse natezanja u strucnom stabu oko ovoga ili onoga. Da se ja pitam vratio bih i onog ludog Radakovica koji je kod Robija brinuo o kondiciji i fizickoj spremi igraca.
Frank Pembleton Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: stanković je imao onu epizodu kao pomoćnik u udinama, al je brzo odustao. bila je tada neka njegova izjava tipa da nije to za njega živo me zanima kako ga je terza ubedio U medjuvremenu je on bio ovde na dosta nekih "kampova" koje su italijani organizovali za klince ovdasnje.Moguce da ga je to malo "gurnulo"...
Hobbit slayer Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Bogami, ovo je bio rastanak sa stilom... Možda nam je fudbal u blatu, ali ponekad i ovakvi momenti zasijaju pozitivnom energijom... Sent from my HD1913 using Tapatalk
Strahan Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 30 minutes ago, harper said: Kako sada izgleda, bice kombinacija obe stvari. Sto i nije lose, Milojevic je imao solidan strucni stab. Leposavic bi trebalo da ostane analiticar, Milijas ionako nema gde, Kosanovic izgleda takodje ostaje, jedino ne znam sta ce biti s ovim trenerom golmana kojeg je Milojevic doveo sa sobom (Gasic?). Za taktiku Stankovic dovodi dva mlada domaca trenera od kojih je jedan (Milos Milojevic) karijeru napravio van Srbije, na Islandu i u Svedskoj. Taj Milojevic je zanimljiv lik i ne bi me zacudilo da, ako uspe ovo sa Dekijem, ostane u klubu kao dugorocno resenje. Mlad covek koji insistira na direktnom i obaveznom fudbalu sa puno obaveza u igri vezanim za presing, markaciju i duel igru, sve ono sto nama hronicno nedostaje. Ovaj drugi je, ako se ne varam, bio u strucnom stabu kod Slavise Stojanovica one godine kad smo konacno uzeli titulu posle sest godina. Nadam se iskreno da je on odgovoran za akcije kod prekida koje smo imali u tom periodu, ne secam se da smo ikada pre i posle toga toliko bili opasni iz prekida. Mislim da je ovde Terziceva logika jasna, Stankovic ce zbog velikog imena biti vrhunski autoritet i onaj koji na kraju donosi odluke a strucni stab mu je koncipiran od ambicioznih mladih trenera koji su specijalisti za pojedine segmente igre. Ono sto tu moze da bude opasnost je dilema da li ce Stankovic umeti da sa toliko babica porodi kvalitetnu igru a da ne bude previse natezanja u strucnom stabu oko ovoga ili onoga. Da se ja pitam vratio bih i onog ludog Radakovica koji je kod Robija brinuo o kondiciji i fizickoj spremi igraca. Tacan info za Milojevica. Dobar je momak, dobar trener, dugo je van zemlje. Bio je inteligentan igrac, dugo smo igrali zajedno. Voli da uci, prati trendove, obillazi ekipe. Napustio je mjalbi zbog zvezde, neka mu je sa srecom.
Aleksandar88 Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Moja prognoza je da se vraćamo ispadanju u sezoni kupanja i da ćemo od blata praviti Miloja. Čestitam svima koji su jedva čekali da mu vide leđa, ostvarilo vam se.
MiddleClass Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 2 minutes ago, Aleksandar88 said: Čestitam svima koji su jedva čekali da mu vide leđa, ostvarilo vam se. +1
Mil@n Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 3 minutes ago, Aleksandar88 said: Čestitam svima koji su jedva čekali da mu vide leđa, ostvarilo vam se. Možeš i njemu da čestitaš što je čovek uspeo u onome što je želeo i prošle godine - da ode.
Aleksandar88 Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 Možeš i njemu da čestitaš što je čovek uspeo u onome što je želeo i prošle godine - da ode. Nisam ranije reagovao na tu tvoju priču, ali kad me već prozivaš mislim da je u pitanju glupost. Najverniji mu pretili, a sad odjednom može.
Mil@n Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 4 minutes ago, Aleksandar88 said: 12 minutes ago, Mil@n said: Možeš i njemu da čestitaš što je čovek uspeo u onome što je želeo i prošle godine - da ode. Nisam ranije reagovao na tu tvoju priču, ali kad me već prozivaš mislim da je u pitanju glupost. Najverniji mu pretili, a sad odjednom može. Pa jasno ti je da se svašta desio od prošle godine. Da je on hteo da ide sigurno je istina, sad, osim nazovi navijača naravno da je bilo još faktora, nikad nije samo jedan. U svakom slučaju, glupo je da ti žališ što neko uživa u tome što on odlazi, dok je to njemu npr baš olakšanje i nešto što je želeo, a za šta postoje realne šanse...
dragance Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) 24 minutes ago, Aleksandar88 said: Moja prognoza je da se vraćamo ispadanju u sezoni kupanja i da ćemo od blata praviti Miloja. Čestitam svima koji su jedva čekali da mu vide leđa, ostvarilo vam se. Došlo je do zasićenja i igra nam je nikakva. Teško (sigurno još teže) bi uspeli i sa Milojem u sledećim kvalifikacijama, a Partizan nas sa Savom rastavlja na šrafove. Bolje se ovako izljubiti i da ostane u lepom sećanju. vreme je za novu epizodu. inace +1 za @harper da nam se vrati Radaković. Nakon njega više nikada nismo imali dobru kondiciju. Edited December 19, 2019 by dragance
pbg12345 Posted December 19, 2019 Posted December 19, 2019 (edited) 1 hour ago, harper said: Kako sada izgleda, bice kombinacija obe stvari. Sto i nije lose, Milojevic je imao solidan strucni stab. Leposavic bi trebalo da ostane analiticar, Milijas ionako nema gde, Kosanovic izgleda takodje ostaje, jedino ne znam sta ce biti s ovim trenerom golmana kojeg je Milojevic doveo sa sobom (Gasic?). Za taktiku Stankovic dovodi dva mlada domaca trenera od kojih je jedan (Milos Milojevic) karijeru napravio van Srbije, na Islandu i u Svedskoj. Taj Milojevic je zanimljiv lik i ne bi me zacudilo da, ako uspe ovo sa Dekijem, ostane u klubu kao dugorocno resenje. Mlad covek koji insistira na direktnom i obaveznom fudbalu sa puno obaveza u igri vezanim za presing, markaciju i duel igru, sve ono sto nama hronicno nedostaje. Ovaj drugi je, ako se ne varam, bio u strucnom stabu kod Slavise Stojanovica one godine kad smo konacno uzeli titulu posle sest godina. Nadam se iskreno da je on odgovoran za akcije kod prekida koje smo imali u tom periodu, ne secam se da smo ikada pre i posle toga toliko bili opasni iz prekida. Mislim da je ovde Terziceva logika jasna, Stankovic ce zbog velikog imena biti vrhunski autoritet i onaj koji na kraju donosi odluke a strucni stab mu je koncipiran od ambicioznih mladih trenera koji su specijalisti za pojedine segmente igre. Ono sto tu moze da bude opasnost je dilema da li ce Stankovic umeti da sa toliko babica porodi kvalitetnu igru a da ne bude previse natezanja u strucnom stabu oko ovoga ili onoga. Da se ja pitam vratio bih i onog ludog Radakovica koji je kod Robija brinuo o kondiciji i fizickoj spremi igraca. sve to pod pretpostavkom da se sto se igrackog kadra i terena tice izdigne iznad terze a to ce najteze ici nece se terza lako i rado odreci para koje mu donose sve one prodaje klinaca cim stasaju za seniorski fudbal i sa druge strane oni cuveni transferi za 300(+100)k pa onda sa jedne strane imamo 30+ igraca u timu, a sa druge nemamo dovoljno svojih poniklih u zvezdi za onu b listu i nemamo jebenog desnog beka da prijavimo za ls takav roster u red bi tesko doveo i daleko iskusniji trener od stankovica poenta je, ako se stankovic pokaze da ume, da bi nastavio gde je milojevic stao rezultatski u evropi i eventualno napravio korak napred morace ce neminovno uci u klinc sa terzom, jer ovako nece ici to je ono sto je milojevic izbegao da uradi, a verujem da je bio svestan koliki je to teret Edited December 19, 2019 by pbg12345
Recommended Posts