Constantin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 26 minutes ago, Real sa Nišave said: Sta li se palite toliko? Sto se vezujete za potrošni materijal, samo je grb večan. Lala se dogovorio sa Vojvodinom. Tri igrača koja dovodimo, zavrsavaju tamo. Prvi Drina..Koincidencija? Sta ako Simo izbaci Ajntraht, sta ako dovedemo bombe Konstantine vrati seeee Ma de ću idem be kad sam se inficirao još od kad. Što kaže onaj naš slabotelesni drugar, što me zove "Žgoljo", da sam ko klimakterična žena, prsnem u sekundu, pa nešto izvodim.
Rumpelstiltskin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 meneme interesuje dal ce dobiva proliv i kijavicu i na sever ...
Real sa Nišave Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Daj be ne vidite šumu od zbunje. Mene me interesuje dal ce ovaj dug koji je spusten ispod milke da pređe u plus, dal ce se završi stadion, dal ce se zastiti brend, dal ce se otvori šop, dal ce vlasnici sezonskih imati popust u taj šop... Teren smo dobili, dug spustili, nema fantomski igrači, nema pumpanje plata. Ovi su krenuli od temelja, Lala, pičke materine.., već davno prošlo vreme. Čekao čovek da se napravi nova uprava u Novi Sad, mi smo mu bili sigurna kuća ovih par nedelja.
Constantin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 minute ago, Real sa Nišave said: Daj be ne vidite šumu od zbunje. Mene me interesuje dal ce ovaj dug koji je spusten ispod milke da pređe u plus, dal ce se završi stadion, dal ce se zastiti brend, dal ce se otvori šop, dal ce vlasnici sezonskih imati popust u taj šop... Teren smo dobili, dug spustili, nema fantomski igrači, nema pumpanje plata. Ovi su krenuli od temelja, Lala, pičke materine.., već davno prošlo vreme. Čekao čovek da se napravi nova uprava u Novi Sad, mi smo mu bili sigurna kuća ovih par nedelja. Aj sad. Nemo zajebavaš...budi realan. Zapelo je oko pojačanja i pukla je tikva.
Real sa Nišave Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 minute ago, Constantin said: Aj sad. Nemo zajebavaš...budi realan. Zapelo je oko pojačanja i pukla je tikva. To je bila prva moja pomisao. Međutim nije
Constantin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 minute ago, Real sa Nišave said: To je bila prva moja pomisao. Međutim nije Pa sad...
martick Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Ljudi nemojte da ste naivni,da je Toncev u sns bila bi druga prica....ovako sns dobija!
Constantin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 7 minutes ago, martick said: Ljudi nemojte da ste naivni,da je Toncev u sns bila bi druga prica....ovako sns dobija! Kolk'o je dobio Lalat da pređe kod "slaninara", kolika mu je plata ?
martick Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Mnogo druze,nije za forum! Najplaceniji je posle Milojevica
Constantin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 1 minute ago, martick said: Mnogo druze,nije za forum! Najplaceniji je posle Milojevica Jbm ga Marticku, nije ovo slagalica pa da pogađam...nego 'ajde, nije da ti ne verujem.
Constantin Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 8 minutes ago, Constantin said: Jbm ga Marticku, nije ovo slagalica pa da pogađam... Kažu mi neki Novosađani da mu je godišnja plata oko 250 000 €...ne znam koliko ima Miloje...
Gradina Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Realno čovek je sa ovim bombama od pojačanja popizdeo. Na pripreme otišli 15 igrača i 3 golmana . Uzdrzan je bio o novim igracima nije davao neke izjave. Ubedjen sam da su mu bili "nametnuti " a da iste nije tražio. Mislim da su ga po pitanju pojačanja totalno izneverili. Već danas kad je Caki povezao naknadno dva omladinca , da bi imali bar brojčani da se podele u 2 ekipe pa da igraju medjusobno bilo je evidentno da škripi. I kada su krenuli na Čairu sa pozvanom decom iz omladinskog pogona bilo je manjka igrača. Ne krivite Lalu ima tu dosta drugih krivaca no otom potom. Izigran je od vise njih a samim tim je izigran i klub , navijači . . . Živi bili pa videli . . .
Boki Nis Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Realno čovek je sa ovim bombama od pojačanja popizdeo. Na pripreme otišli 15 igrača i 3 golmana . Uzdrzan je bio o novim igracima nije davao neke izjave. Ubedjen sam da su mu bili "nametnuti " a da iste nije tražio. Mislim da su ga po pitanju pojačanja totalno izneverili. Već danas kad je Caki povezao naknadno dva omladinca , da bi imali bar brojčani da se podele u 2 ekipe pa da igraju medjusobno bilo je evidentno da škripi. I kada su krenuli na Čairu sa pozvanom decom iz omladinskog pogona bilo je manjka igrača. Ne krivite Lalu ima tu dosta drugih krivaca no otom potom. Izigran je od vise njih a samim tim je izigran i klub , navijači . . . Živi bili pa videli . . .Daj nemoj se pravimo da smo PSG.Ni zvezda prakticno nije dovela neko ekstra pojacanje do sad. Naravno da nije to razlog nego pare.... I to je to.Bice igraca i kod nas, necemo sigurno da igramo s omladincima.... Mozemo mi da pricamo sta hocemo, ali ako ode Pavkov mi ce mo biti u plusu, a za to hvala bratku Toncevu. Ja mu verujem, zasluzio je... Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
fetboj Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 49 minutes ago, martick said: Mnogo druze,nije za forum! Najplaceniji je posle Milojevica Merosina i informacije
Recommended Posts