June 20, 20204 yr Author 36 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Smatram da covek ne sme da odustaje jer kad to uradi onda vidi dve opcije. Poenta je u tome sto nije ni pokusano da se nesto izbori jer su nas sbarili ko zabu u loncu.
June 20, 20204 yr 22 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Merosina je postao Invalid. Stvar je jasna .. A uporedo mu i Zvezda u srcu..
June 21, 20204 yr Ajde redno je 2 hours ago, W.F.C. said: I dobro, ocemo li novu temu za novu sezonu u ovom delikatnom trenutku?
June 22, 20204 yr Ako je to volja naroda nemam nista protiv, dajte mi samo malo vremena pa da odradim tokom dana, veceri
June 22, 20204 yr Author 7 minutes ago, W.F.C. said: Ako je to volja naroda nemam nista protiv, dajte mi samo malo vremena pa da odradim tokom dana, veceri Imas moju podrsku i sendvic pride. S prilozi po izboru
June 22, 20204 yr http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/98699/ko-su-niski-misevi-iz-rupe Prodao se Toma Toma crvendać
June 22, 20204 yr Postovana moderacijo... otvorena je nova tema o nasem klubu za sezonu 2020/2021, mozemo da zakljucimo ovu temu a pinujemo novu... Valjda smo zasluzili, bili smo dobri
June 22, 20204 yr 6 hours ago, Rumpelstiltskin said: Znali neko Tomu, ga natera dotvori temu ovde. .. Sent from my MI 6 using Tapatalk Znam ja . Al taj samo za pare radi