Constantin Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 2 hours ago, Dali_man said: Maslac kude nas. Vidim...smanjujemo broj stranaca
Constantin Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Inače...o Maslaću. Ako se neko seća, priželjkivao sam ga, ali je otišao u Vojvodinu, pa iz Vojvodine, ali je otišao preko. DOsta dobar, oštar, ali i kolekcionar kartona, a za trenutne CB je lično KajzerFranc.
Baldrick S. Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Gde je i sta radi Mrka? Ja mislim da se dovoljno kalio, vreme je da se vrati da zameni Hasku pa do godine u Olimpiakos.
W.F.C. Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Mrka u treningu, trci krugovi na Bubanj kad je lepo vreme i trenira na Carevo. Nemam pojma da li igra negde.
Baldrick S. Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 Ne igra nigde. Vreme je da aktiviramo dzokera pa po titulu
Constantin Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 BEZ KLUBA, MENADŽERA I BEZ PONUDA Bivši centarfor Zvezde ima 29 godina i 1. januara će potpisati za prvu ekipu koja ga bude htela! Kažu, "interesantan" je za nas...
MaErAkLoIJA Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 (edited) 6 minutes ago, Constantin said: BEZ KLUBA, MENADŽERA I BEZ PONUDA Bivši centarfor Zvezde ima 29 godina i 1. januara će potpisati za prvu ekipu koja ga bude htela! Kažu, "interesantan" je za nas... Pa mislim da vise puta nije hteo da dodje, vise se i ne secam nesto... Licno mi se svidja, mladja verzija Djilasa ali je po meni bolji Edited December 23, 2019 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Pa mislim da vise puta nije hteo da dodje, vise se i ne secam nesto... Licno mi se svidja, mladja verzija Djilasa ali je po meni bolji Još kad ga su ga Vidak i Marko "bezecovali" otišašao je u Zvezdu....posle toga nije imao ko to da plati.
MaErAkLoIJA Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 7 minutes ago, Constantin said: Još kad ga su ga Vidak i Marko "bezecovali" otišašao je u Zvezdu....posle toga nije imao ko to da plati. Ne znam kakav je sportista. Meni sve nesto govori da je malo lenj, da se ne trudi dovoljno. Potez igrac. Nekako sam takav utisak stekao, ne znam zasto. Vidim u ovom igracu puno neiskoriscenog potencijala...
Constantin Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 3 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Ne znam kakav je sportista. Meni sve nesto govori da je malo lenj, da se ne trudi dovoljno. Potez igrac. Nekako sam takav utisak stekao, ne znam zasto. Vidim u ovom igracu puno neiskoriscenog potencijala... Jbg...potencijal. U zadnje dve godine odigrao po desetak utakmica, po neki gol i to u smešne lige...možda mu naša trrava odgovara, kao Mihajloviću, pa se raspuca Ako uopšte dođe...npr.
Constantin Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 7 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ovo naša odbrana ?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 3 minutes ago, Constantin said: Ovo naša odbrana ? Mi li Imamo to posle Crnomarkovica i Pankova?
MaErAkLoIJA Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 (edited) Sulaka odlazi a Maslac je stoper malo iznad proseka lige i ovaj prvi je izmislio fudbal za njega. Maslac je u rangu stopera koje vec imamo ali drugaciji tip. Ocekujem da mu adaptacija bude bolja nego prethodnoj dvojici. Kaze Toncev da ima ponudu za jos dva fudbalera. Dva najbolja su otisla tako da moze slobodno da proda bez bojazni da ce nesto mnogo da poremeti. Za koliko je Haskic pusten, ima li pola milke? Edited December 23, 2019 by MaErAkLoIJA
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Sulaka odlazi a Maslac je stoper malo iznad proseka lige i ovaj prvi je izmislio fudbal za njega. Maslac je u rangu stopera koje vec imamo ali drugaciji tip. Ocekujem da mu adaptacija bude bolja nego prethodnoj dvojici. Kaze Toncev da ima ponudu sa jos dva fudbalera. Dva najbolja su otisla tako da moze slobodno da proda bez bojazni da ce nesto mnogo da potemeti. Za koliko je Haskic pusten, ima li pola milke? Tako je, samo je malo sporiji. Imao je klauzulu u novom ugovoru na 350k, tako da tesko pola milke. Sve najbolje sjajnom fudbaleru i momku!
Recommended Posts