Jump to content

Radnički Niš 2019/2020

Featured Replies

10 minutes ago, Captain_Darling said:

Воша ће да се повампири, покупиће играче ако ови наши не реагују што пре...

Ove sezone je sve bilo naklonjeno nama. Rasulo u Partizanu, podmladjivanje Vojvodine, Napredak ostade bez nosioca igre na zimu i nama je put bio otvoren. Imali smo da kazem i po prvi put u zivotu naklonost sudija. Ove godine ce pretpostavljam biti druga prica.

Sa novim terenima mislim da ce se stvoriti i uslovi i podjednaki timovi koji mogu da ucine ovu nasu ligu dosta zanimljivijom.

Zvezda ce verovatno odskakati ponovo ali mislim da nece biti toliko superiorna.

Edited by MaErAkLoIJA

• Replies 3.5k
  • Views 265.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin

Evo ko će nama otvoriti novu temu [emoji1634] Sent from my MI 6 using Tapatalk

• 😂😂😂 Ti Rumpi da menjaš nick u SAMO TE PRATIM SAMO TE PRATIMO

• MaErAkLoIJA
    MaErAkLoIJA

Jel ovo uvedeni lajkovi na komentar?!?!?!

Posted Images

Nikad jaca liga sledece sezone!

1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Ove sezone je sve bilo naklonjeno nama. Rasulo u Partizanu, podmladjivanje Vojvodine, Napredak ostade bez nosioca igre na zimu i nama je put bio otvoren. Imali smo da kazem i po prvi put u zivotu naklonost sudija. Ove godine ce pretpostavljam biti druga prica.

Sa novim terenima mislim da ce se stvoriti i uslovi i podjednaki timovi koji mogu da ucine ovu nasu ligu dosta zanimljivijom.

Zvezda ce verovatno odskakati ponovo ali mislim da nece biti toliko superiorna.

Sve ovo, ali i cinjenica da smo izgurali posle duze vremena celu sezonu sa maltene istim timom, bez promena pola tima svake zime i leta. To je za pohvalu u svakom slucaju.

Tsc je po meni jedan od favorita za sam vrh tabele. Koliko to god sada smesno da zvuci. Raspitao sam se malo o strukturama u klubu. Ne znam koliko je istina da je nakon fuzije TSC i Backe Topole u vlasnicku strukturu umesan Viktor Orban i da ce klub imati zavidan budzet naredne godine.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

To sam i ja cuo za TSC!

Plus imas Vozdovac,Napredak,Cuku,Vosu,Spartak

Voša dovodi Tumbakovića na klupu. Uz nove terene biće dobar fudbal...

I Mladost koja radi odlican posao.  Tsc + 6 + blizanci i mi, deset od sesnaest.  Doduse Spartak a i Radnik, koga nismo ubrojali, su ekipe koje su oko osmog mesta i ne verujem da ce nesto Spartak da iznenadi a opet dve ekipe koje imaju potencijal.  Radnik ima par jako kvalitetnih mladih igraca i ako sacuvaju okosnicu tima bice kamen spoticanja mnogima.

Za ostale cemo videti koga ce dovesti i  kada ce dovesti?

Sve u svemu sezona koja dosta obecava, jos da su provukli VAR ove godine eheeejjj.

Ма лепо сте ви склопили друге тимове а ми немамо појма на шта ћемо ми да личимо... :fantom:

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Sanjam pre par noci da prolazimo prvo kolo, neki onako malo jaci protivnik, Madjari ili Slovaci, ne secam se, al onda drugo kolo Tre Pene iz San Marina i kao svi se radujemo jer prolazimo. Koja bolest 😁

Uz sve to, taj sanmaricanski klub i ne igra ove godine... A i da igra ne bi stigo do drugog kola. 

Salu na stranu, trebace i malo srece na zrebu za drugo kolo, mada trece verovatno ovde ne bi ni gledali. 

Mislim na Cairu... 

Edited by W.F.C.

10 hours ago, Real sa Nišave said:

Čupić

Kahriman

14 hours ago, ackonish said:

U duhu razvijanja diskusije na forumu. Bez ikakvih spekulisanja i najava... golman koga bih voleo da vidim kod nas jeste Marko Knezevic. Juce raskinuo sa Vozdovcom, po mom misljenju dobar golman

Na osnovu 22 % odigranih minuta  ne uliva mi poverenje

Koliko posto utakmica je Aca Jovanovic branio u Sremu i Radu? Mislim da tak podatak bas nije nemo merilo kvaliteta

Cuo sam da dovodimo Kirovskog,Vujakliju i Djirica iz Cuke stopera! 

Just now, martick said:

Cuo sam da dovodimo Kirovskog,Vujakliju i Djirica iz Cuke stopera! 

Gde si čuo ? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout