W.F.C. Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Sad gostovanje u NS pa strategija, koja se titula napada, dupla il jednodupla. Volio BiH da Haska ostane.
Constantin Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 41 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Ma da gi preripimo mora sacekamo dogodine .... Yes...ja sam dvaput računao bodove sa Proleterom....
Rumpelstiltskin Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Sad gostovanje u NS pa strategija, koja se titula napada, dupla il jednodupla. Volio BiH da Haska ostane.Nekako pozdravi sve tri tribine ......Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Nikakvi utisci od juče ? Igra, golovi, greške ? Čak ni psovanje Čumića ?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ima utisci... bese ladno, bese Jastrebac kao predigra, beose i neki u plavo na teren, ne mnogo zainteresovani, sve u svemu cenim da ce se umuvamo u prve 4 na kraju sezone.
Rumpelstiltskin Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 44 minutes ago, Constantin said: Nikakvi utisci od juče ? Igra, golovi, greške ? Čak ni psovanje Čumića ? Čumić psovao il bio psovan ?
Dramoser Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Je l to psovanje Cumica bilo sporadicno ili horski? Budalu imas cak i u uzorku od 10 ljudi, al ako je vise od tog jednog, onda je to dijagnoza.
Constantin Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 54 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Čumić psovao il bio psovan ? Da li tu Čumić liči na nekog ko bi psovao ? Istok, onaj čupavi pored ulaza/izlaza iz restriktivnog prostora i sa Juga "ciganeeeee" itd.
Rumpelstiltskin Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 1 hour ago, Constantin said: Da li tu Čumić liči na nekog ko bi psovao ? Istok, onaj čupavi pored ulaza/izlaza iz restriktivnog prostora i sa Juga "ciganeeeee" itd. To b mora da je Caja
martick Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Ljudi sta je sa Meraklijama,sve ih je manje i manje! Vukova ima 3 puta vise!!
W.F.C. Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 Meraklije su bili ali ne znam sta je sa Uranium boys Lucani.
Dali_man Posted December 9, 2019 Author Posted December 9, 2019 59 minutes ago, W.F.C. said: Meraklije su bili ali ne znam sta je sa Uranium boys Lucani. Pretukli ih Aluminijum boys brojsescani.
Constantin Posted December 9, 2019 Posted December 9, 2019 32 minutes ago, Dali_man said: Pretukli ih Aluminijum boys brojsescani.
Recommended Posts