Constantin Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 8 minutes ago, Gradina said: Kako je krenulo mora stati. Imamo 7 stranaca a 4 mogu biti u protokolu. Kako Zvezda ima po 5 stranaca na terenu, u startnoj postavi ? A inače mislim da se pravilo od naredne sezone menja ?
Samotepratimo Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 4 hours ago, Constantin said: Kako Zvezda ima po 5 stranaca na terenu, u startnoj postavi ? A inače mislim da se pravilo od naredne sezone menja ? Grešiš. 4 su dozvoljena .
Constantin Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) 7 hours ago, Samotepratimo said: Grešiš. 4 su dozvoljena . Ja i greška u istu rečenicu...begaj b Spoiler Prva je protiv TSC, a druga protiv Partizana (u rezervi 1 crnogorac.. Nego, ko od ovih nije stranac iz prve postave i odakle u protokolu više stranaca od 4...možda 4 istovremeno na terenu ? Edited November 5, 2019 by Constantin
Gradina Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) 52 minutes ago, Constantin said: Ja i greška u istu rečenicu...begaj b Hide contents Prva je protiv TSC, a druga protiv Partizana (u rezervi 1 crnogorac.. Nego, ko od ovih nije stranac iz prve postave i odakle u protokolu više stranaca od 4...možda 4 istovremeno na terenu ? Degenek i Ivanić, a možda je još neko dobio naše državljanstvo a da TM nije dopisao. Pa zar misliš da Pantić i Vučela ne bi revoluciju digli Edited November 5, 2019 by Gradina
Samotepratimo Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 13 minutes ago, Gradina said: Degenek i Ivanić, a možda je još neko dobio naše državljanstvo a da TM nije dopisao. Pa zar misliš da Pantić i Vučela ne bi revoluciju digli Hvala sudija
Constantin Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 47 minutes ago, Gradina said: Degenek i Ivanić, a možda je još neko dobio naše državljanstvo a da TM nije dopisao. Pa zar misliš da Pantić i Vučela ne bi revoluciju digli Da..da...Degenek ima sigurno, za ove nemam pojma
Constantin Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 1 hour ago, Samotepratimo said: Hvala sudija
Baldrick S. Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 15 hours ago, Constantin said: Kako Zvezda ima po 5 stranaca na terenu, u startnoj postavi ? A inače mislim da se pravilo od naredne sezone menja ? Nemaju po 5, imaju po 4, kako pravila nalazu. Degenek i Ivanic imaju srpsko drzavljanstvo. Verovatno i Borjan. Stranci su: Marin, Zander, Kanjas, La Para, Boaci, Ben, Tomane, Garsija. Zato i insistiraju, kao i mi uostalom da se promeni pravilo oko stranaca. Oni u Evropi mogu da igraju sa njima ali to je (kvalifikacije) i 5 (+) utakmica, dok ostalih 35+ vecina njih sedi na tribinama.
Samotepratimo Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 44 minutes ago, Zlurad said: Nemaju po 5, imaju po 4, kako pravila nalazu. Degenek i Ivanic imaju srpsko drzavljanstvo. Verovatno i Borjan. Stranci su: Marin, Zander, Kanjas, La Para, Boaci, Ben, Tomane, Garsija. Zato i insistiraju, kao i mi uostalom da se promeni pravilo oko stranaca. Oni u Evropi mogu da igraju sa njima ali to je (kvalifikacije) i 5 (+) utakmica, dok ostalih 35+ vecina njih sedi na tribinama. Ima ima i Borjan
Constantin Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Naše spopao virus, možda se odloži utakmica sa Proleterom......
Rumpelstiltskin Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Djosa sinoc kupuvao kikiriki u maxi kod lutkarsko, uzrocno il posledicno, dali sam ga pa jebao ...
Gradina Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 3 hours ago, Constantin said: Naše spopao virus, možda se odloži utakmica sa Proleterom...... 100%. Taman da vidimo rasplet drugih pred pauzu.
W.F.C. Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Randjelovic u startnoj postavi protiv Bajerna, desno.
Constantin Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 14 hours ago, W.F.C. said: Randjelovic u startnoj postavi protiv Bajerna, desno. Pa bato... Svaki € vredi od tih 550-650 iljada
Constantin Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Superliga kaže: FSS kaže: Možda se ipak igra ?
Recommended Posts