martick Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Da ne ispadne da ja uvek kritikujem,sa ovih poslednjih nekoliko pojacanja i povratak Hakse u formu! I sa Kosanom starim liscem,nece biti tako lose,ali opet nedovoljno za Evropu! Top 6 ove sezone prevelik uspeh!
MaErAkLoIJA Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 4 hours ago, martick said: Da ne ispadne da ja uvek kritikujem,sa ovih poslednjih nekoliko pojacanja i povratak Hakse u formu! I sa Kosanom starim liscem,nece biti tako lose,ali opet nedovoljno za Evropu! Top 6 ove sezone prevelik uspeh! Sa Rastom i losijim timom peto mesto. Samo da igraci podignu formu i izgledace sve to kako treba.
Real sa Nišave Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ma nema go kurac od ovog tima. Sve same sisice, jedino Noma sto ume da ukliza, ostali okretaju dupeta. Nema motiva, nit motivatora, lidera, inata, želje, prkosa, inata, glada za pobedom. Hor beckih decaka
Gradina Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/rastanak-olimpijakosa-i-vukovica/336622
Rumpelstiltskin Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Ne znam šta se nas smatra ova vest ...Sent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 11 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Ne znam šta se nas smatra ova vest ... Sent from my MI 6 using Tapatalk Dobro bi nam došao sa iskustvom . . .
Rumpelstiltskin Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Svako treba zna dokle se spatku mož dobaci ... Ne sumljam u ivicinu realnostSent from my MI 6 using Tapatalk
Gradina Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 1 hour ago, Constantin said: Kažu ide Haska ? Do kraja godine moze nesto i da se uzme , a od pocetka nove je slobodan u izboru klub. . . Tako da ko zna?
martick Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Mogli smo Zareta Markovics da uzmemo,otisao je iz Indjije u Radnik....
MaErAkLoIJA Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Od guzve u spicu na kraju ce da kuburimo
Covekizstruke Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 8 hours ago, MaErAkLoIJA said: Od guzve u spicu na kraju ce da kuburimo Bez brige, tu je mladi i ambiciozni Djilas
Dramoser Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Naši kadeti sutra od 10 na Bubnju igraju gradski derbi protiv Reala, a u sledeći četvrtak dočekujemo Zvezdu. Ko rano rani može da prošeta da ih podržimo malo, momci za sad igraju odlično.
fetboj Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 1 hour ago, martick said: Macron??? Zna neko nesto? Emanuel Zan-Misel
Recommended Posts