Boki Nis Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ima li ovde neko inf. da smo zavrsili s Kirovskim...Prica se...
ackonish Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ce si bude neki drugi Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Rumpelstiltskin Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ljubko preuzeo CSKA, Lalat duva u frulicuSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) 2 hours ago, ackonish said: Ce si bude neki drugi Sent from my SM-G965F using Tapatal Jel nas ovaj "pali" ili nas ti zaluđuješ Edited June 2, 2019 by Constantin
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Tezak zadatak naci dostojnu zamenu za Dobrivoja..
Constantin Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Kirovski? Da..
Constantin Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Samo ne znamo...možda nas ovaj pali, viš da Acko nešto drugo kaže...il ja nekog od njih dvojice ne razumem
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Ranije mi se prilicno dopadao, valjda bese Zemun, onda prelazak u Zvezdu i kad je najvise trebalo da iznapreduje on grejao klupu..od tada u slobodnom padu, ali i dalje pristojan golman..
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Dakle , moze Rosic iz Lucana, al da se debeli Nesko zakune
Constantin Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ranije mi se prilicno dopadao, valjda bese Zemun, onda prelazak u Zvezdu i kad je najvise trebalo da iznapreduje on grejao klupu..od tada u slobodnom padu, ali i dalje pristojan golman.. Ja sam obratio pažnju na njega kad nas crvendaći izbaciše iz Kupa....čudo beše odbranio. Posle mi se izgubio iz vidnog polja, ali valjda nije zaboravio da brani....šta ga znam. Ja sam najvoleo Čupa da nam dođe, al...
Constantin Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Dakle , moze Rosic iz Lucana, al da se debeli Nesko zakune Uh...to bi bilo
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minute ago, Constantin said: Ja sam obratio pažnju na njega kad nas crvendaći izbaciše iz Kupa....čudo beše odbranio. Posle mi se izgubio iz vidnog polja, ali valjda nije zaboravio da brani....šta ga znam. Ja sam najvoleo Čupa da nam dođe, al... Secam se iste utakmice, povadio ih je zestoko na Cairu...
Recommended Posts