Sandens Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 penal ko suza. stavise, treba 3 penala da se sviraju (protiv partizana) za ovakav ocigledan faul.
Ted Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 (edited) kakve veze ima, gubili su i u Nisu pa je na kraju bila ubedljiva pobeda Edited October 6, 2019 by Ted
Azdaja Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Samo napred momci, ajmo Partizane! Kako sprečiti mandrile da ne dolaze više, ne znam kako to uspeti. Sad ce ih gazimo u drugom. Gleda me žena, nije joj jasno sto sam odlepio danas. Eh.
J.R. Cash Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ne razumem koncept odmaranja igraca pred reprezentativnu pauzu. Tim istumban do te mere da levi bek igra na poziciji desnog. I naravno, svaki pokret i kontakt s loptom su mu bili neprirodni. Tako smo i primili gol.
BWA Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 imamo sudjenje kao da smo macva,uz duzno postovanje prema sapcanima. u takvim uslovima je potpuno irelevantno da li je bio penal ili ne. koga kurac boli da li je bio penal protiv indjije. bilo, proslo, uzeli tri boda i pici dalje.
MocaVukotic Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Nista ne igramo, mogli smo sad na kraju i drugi da primimo. Trebalo bi da izbacimo bambija, da ubacimo sumu i bar jos jednog da gurnemo napred uz asana. Od ovog kruzenja oko bunkera nema selameta.
Azdaja Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Rajko se hvatao za stomak mislim da nece izdržati. In the other news. Newcastle 1-0 Man U
aram Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Šta se uzbudjujete, igrali smo iz dva u jedan, treba dopuniti kasu...
Lord Stef Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Pa jel' bio penal? Onaj jedan snimak na B92 je sniman tosterom, nema teorije da vidim.
Azdaja Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 2 minutes ago, J.R. Cash said: Zamenjen je, usao je Sehovic. Oh, nisam video. Drago mi je da je mali ušao.
J.R. Cash Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Meni bas i nije, trebalo je da vrati Urosevica gde mu je mesto, a desnog beka da zakrpi. Ulazi Sejo.
Kreator Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Baš smo loši. Gde je Sadik? Igramo bez centarfora? Sa milion malih driblera napred..
Recommended Posts