twisted Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 vrh derbi zaista. u našim apartmanima preko puta stadiona bila ekipa rumuna, došli samo zbog utakmice. u drugom apartmanu nemci, isto na utakmicu došli. takođe smo dovezli grupu 15 momaka iz cele evrope koji prate derbije. imali su šta videti! rašafili smo ih.
April Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 6 minutes ago, ToniAdams said: realno, nije mogao biti bolji derbi +dominacija na kzš Savo doktor, svaka ka u Njegoša
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 savo je toliko atipičan bivši fudbaler a sada trener da je to zapanjujuće(+ boske je) elokventan je, misli mu se nadovezuju jedna na drugu, nema poštapalica kad ga uporedim sa đukom npr, posle čijih izjava nisam imao pojma ni šta je rekao, ni na šta je mislio, ni o čemu je pričao. takva mu je bila igra, dok je kod save sve obrnuto verujem da ga i igrači odlično razumeju, i da to uspevaju da prenesu na teren
BWA Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 sudijska komisija se promptno oglasila navodeci kako dosudjeni faul na stojkovicu zahtijeva posebnu analizu. kakva azurnost.
renne Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 savo je toliko atipičan bivši fudbaler a sada trener da je to zapanjujuće(+ boske je) elokventan je, misli mu se nadovezuju jedna na drugu, nema poštapalica kad ga uporedim sa đukom npr, posle čijih izjava nisam imao pojma ni šta je rekao, ni na šta je mislio, ni o čemu je pričao. takva mu je bila igra, dok je kod save sve obrnuto verujem da ga i igrači odlično razumeju, i da to uspevaju da prenesu na terenPa kad je iz Glavičica
bradilko Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 pozdrav i za braću u zatočeništvu @copkillah @mozzer @theanswer
Ted Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: savo je toliko atipičan bivši fudbaler a sada trener da je to zapanjujuće(+ boske je) elokventan je, misli mu se nadovezuju jedna na drugu, nema poštapalica kad ga uporedim sa đukom npr, posle čijih izjava nisam imao pojma ni šta je rekao, ni na šta je mislio, ni o čemu je pričao. takva mu je bila igra, dok je kod save sve obrnuto verujem da ga i igrači odlično razumeju, i da to uspevaju da prenesu na teren +100 čestitam momcima i stručnom štabu ne mogu da komentarišem pošto gledao nisam
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 5 minutes ago, Ted said: +100 čestitam momcima i stručnom štabu ne mogu da komentarišem pošto gledao nisam ozbiljan minus tede ne znam kako ćeš ga opravdati
Goranz Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nažalost, Ted je zastranio i stavio porodicu ispred derbija. Nadamo se da će se bar malo iskupiti samobanovanjem.
Ted Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: ozbiljan minus tede ne znam kako ćeš ga opravdati bio sam sa najlepšom devojkom na svetu. valjda je to dovoljno. ako nije, nadomestiću slanjem ultra mega giga snažne pozitivne energije ka Ivanjici....titula se osvaja na malim utakmicama
SNARC Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Da ne zameri Ostoja..nije lepo radovati se tudjoj nesreci
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 2 hours ago, Filozof manijak said: Ponedeljak u kombinatu nakon pobede Partizana u derbiju - neprocenjivo! ja sam više u fazonu
MiddleClass Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: savo je toliko atipičan bivši fudbaler a sada trener da je to zapanjujuće(+ boske je) elokventan je, misli mu se nadovezuju jedna na drugu, nema poštapalica kad ga uporedim sa đukom npr, posle čijih izjava nisam imao pojma ni šta je rekao, ni na šta je mislio, ni o čemu je pričao. takva mu je bila igra, dok je kod save sve obrnuto verujem da ga i igrači odlično razumeju, i da to uspevaju da prenesu na teren Pokazao se u onoj epizodi sa Toletom pogotovo...
kud u maglu Simoviću Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Just now, MiddleClass said: Pokazao se u onoj epizodi sa Toletom pogotovo... mene je kupio kad je bio gost kod bećkovićke u utisku nedelje
Recommended Posts