Cash Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 20 minutes ago, Nikodije said: mrtva trka da li bi tu bilo vise loseg fudbala ili loseg humora. Slovenci i fudbal,rutinski bi mi uzeli turnir.
Cash Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 5 minutes ago, Goranz said: Vidi se da si kalibar za trenera, menadžerski igrači u prvoj postavi. Stoperi Kums i Asov, sredina George u napadu Ted. U drugom poluvremenu ti menjas Teda i igraš na poziciji zadnjeg veznog ne bi li sacuvali 0:0. Ostaje 0:0 i na penale izbacujemo Gasilsku brigadu i plasiramo se u drugi krug.
Goranz Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Odlučujući penal daje bradilko i onda skida dres ispod kojeg je selfi sa Bulatovićem.
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) nikodija na šipku da vodi navijanje! da bude naš čempi e ja sam igrač pukovnika raja Edited June 15, 2019 by kud u maglu Simoviću
J.R. Cash Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 3 hours ago, mozzer said: Novo ozbiljno pojacanje na pomolu! Basaksehir odvodi Pantica (lova Celziju)... samo da transfer ne propadne u poslednjem trenutku... jos Vanja Marinkovicu u Oliju i da krenemo sa pracenjem Bolje nastavi da ne pratis.
Nikodije Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nikodija na šipku da vodi navijanje! da bude naš čempi e ja sam igrač pukovnika raja znaci ti bi u tom timu bio na poziciji najboljeg mladog crnogorskog desnog beka, a bradilko je najbolji mladi crnogorski stoper
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 mali fudbal brt, nema tu desnog beka više ko šćekić, da krpim pozadi i organizujem napad, ko mateus u poznim danima, deep playmaker
mozzer Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) 18 minutes ago, J.R. Cash said: Bolje nastavi da ne pratis. Pa gde sada da ne nastavim kad je Kubanac danas na otvaranju sezone rekao da onda kada su svi potcenjivali nase igrace - on je verovao u njih. Suvise je to jako da ne krenem sa pracenjem Edited June 15, 2019 by mozzer
gone fishing Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 (edited) ta ideja narkomana da suma glumi lea a mw51 đurđevića nije upalila ni pre 2 godine, aznam zašto bi sada edit mw51 prošle sezone u arsenalu je igrao na 8 tekmi i ima učinak od 1 gola i 1 asistencije suma 6 tekmi i jedna asistencija vaistinu se nadam da će ih nekome uvaljati na pozajmicu i ove sezone Edited June 15, 2019 by gone fishing
twisted Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 dajte jbt, išli su na pozajmice, nešto su negde igrali, verovatno imali i krštene trenere. što se mene tiče, resetovani su. nek se pokažu od nule, bez predubeđenja! iskreno obojici držim palčeve da se izbore za prvih 11 i ućutkaju zle jezike. ako i ne uspeju, to se od njih i očekivalo.
ZokiAsov Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 8 hours ago, Cash said: 6.jula igramo u Stozicama prijateljsku protiv Olimpije. Pre utakmice bice ispred stadiona turnir u malom fudbalu. Moglo bi dobru ppp ekipu da napravimo. Zoki Asov, Kums, Black George, Ted i na golu May Day. Klupa: Vukotic, Mozzer, Bradilko, Goranz, Gone Fishing. Ja bi bio coach i pravio bi hokejaske izmene . Glatko bi uzeli turnir i osvojili 400Eu Prijavi ekipu.
Mark Rothko Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 3 hours ago, El Patron said: Suma, Ožegović i Raško Katić.
Azdaja Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 15 hours ago, twisted said: iskreno obojici držim palčeve da se izbore za prvih 11 i ućutkaju zle jezike. ako i ne uspeju, to se od njih i očekivalo. Isto ovde. Ako dobijemo njih spremne i razigrane imamo džaba pojačanja. U ovom trenutku gde se bijemo od sreće za dva najbolja branica cg, mislim da nije loše. P. S. Nada poslednja umire
Recommended Posts