June 15, 20195 yr 20 minutes ago, Nikodije said: mrtva trka da li bi tu bilo vise loseg fudbala ili loseg humora. Slovenci i fudbal,rutinski bi mi uzeli turnir.
June 15, 20195 yr 5 minutes ago, Goranz said: Vidi se da si kalibar za trenera, menadžerski igrači u prvoj postavi. Stoperi Kums i Asov, sredina George u napadu Ted. U drugom poluvremenu ti menjas Teda i igraš na poziciji zadnjeg veznog ne bi li sacuvali 0:0. Ostaje 0:0 i na penale izbacujemo Gasilsku brigadu i plasiramo se u drugi krug.
June 15, 20195 yr Odlučujući penal daje bradilko i onda skida dres ispod kojeg je selfi sa Bulatovićem.
June 15, 20195 yr nikodija na šipku da vodi navijanje! da bude naš čempi e ja sam igrač pukovnika raja Edited June 15, 20195 yr by kud u maglu Simoviću
June 15, 20195 yr 3 hours ago, mozzer said: Novo ozbiljno pojacanje na pomolu! Basaksehir odvodi Pantica (lova Celziju)... samo da transfer ne propadne u poslednjem trenutku... jos Vanja Marinkovicu u Oliju i da krenemo sa pracenjem Bolje nastavi da ne pratis.
June 15, 20195 yr 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nikodija na šipku da vodi navijanje! da bude naš čempi e ja sam igrač pukovnika raja znaci ti bi u tom timu bio na poziciji najboljeg mladog crnogorskog desnog beka, a bradilko je najbolji mladi crnogorski stoper
June 15, 20195 yr mali fudbal brt, nema tu desnog beka više ko šćekić, da krpim pozadi i organizujem napad, ko mateus u poznim danima, deep playmaker
June 15, 20195 yr 18 minutes ago, J.R. Cash said: Bolje nastavi da ne pratis. Pa gde sada da ne nastavim kad je Kubanac danas na otvaranju sezone rekao da onda kada su svi potcenjivali nase igrace - on je verovao u njih. Suvise je to jako da ne krenem sa pracenjem Edited June 15, 20195 yr by mozzer
June 15, 20195 yr ta ideja narkomana da suma glumi lea a mw51 đurđevića nije upalila ni pre 2 godine, aznam zašto bi sada edit mw51 prošle sezone u arsenalu je igrao na 8 tekmi i ima učinak od 1 gola i 1 asistencije suma 6 tekmi i jedna asistencija vaistinu se nadam da će ih nekome uvaljati na pozajmicu i ove sezone Edited June 15, 20195 yr by gone fishing
June 15, 20195 yr dajte jbt, išli su na pozajmice, nešto su negde igrali, verovatno imali i krštene trenere. što se mene tiče, resetovani su. nek se pokažu od nule, bez predubeđenja! iskreno obojici držim palčeve da se izbore za prvih 11 i ućutkaju zle jezike. ako i ne uspeju, to se od njih i očekivalo.
June 15, 20195 yr 8 hours ago, Cash said: 6.jula igramo u Stozicama prijateljsku protiv Olimpije. Pre utakmice bice ispred stadiona turnir u malom fudbalu. Moglo bi dobru ppp ekipu da napravimo. Zoki Asov, Kums, Black George, Ted i na golu May Day. Klupa: Vukotic, Mozzer, Bradilko, Goranz, Gone Fishing. Ja bi bio coach i pravio bi hokejaske izmene . Glatko bi uzeli turnir i osvojili 400Eu Prijavi ekipu.
June 16, 20195 yr 15 hours ago, twisted said: iskreno obojici držim palčeve da se izbore za prvih 11 i ućutkaju zle jezike. ako i ne uspeju, to se od njih i očekivalo. Isto ovde. Ako dobijemo njih spremne i razigrane imamo džaba pojačanja. U ovom trenutku gde se bijemo od sreće za dva najbolja branica cg, mislim da nije loše. P. S. Nada poslednja umire