Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

spacer.png

95947c9dc0c5ad5ce40c9a3a22c2b10de6b7a47d

Dobro dosli junaci!

• Replies 6.8k
  • Views 492.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

xa xa

sklapa se ozbiljan tim, sa dobrim šansama da izbori opstanak u ligi :happy:

Ovo jesu pojacanja kad se uporede sa Urosevicem, Ivanovicem, Nikolicem... sto nije velika uteha. Jurimo nekog cileanca a summa summarum definitivno dobija sansu :)

Gde bre dobija šansu? U fabrici swislion ili soko štark na traci? Tamo se još nije oprobao a verujem da će biti sjajan. Nizak, ruke bliže samoj traci tako da je efikasnost već na vidiku.

Šansu u fudbalu je već dovoljno dobijao, i kod nas i kod izraelaca. Jedino nekome ponovo da ga uvalimo na pola godine, ko ne zna za njega.

Božinov je dostupan... a verovatno se ni Đurđić nije odrekao ambicije da pogodi okvir gola u našem dresu.

Mislim da je i Mire zavrsio epizodu u Legiji zasto da ne

Damir Čakar još može da ustane sa klupe i došeta do aut-linije... a ne bih potcenjivao ni voljni momenat Igora Taševskog.

Rešili smo pozicije centarhalfa, pukovnika i desnog beka...

PDV20281-01-min.JPG

Novo ozbiljno pojacanje na pomolu!

Basaksehir odvodi Pantica (lova Celziju)... samo da transfer ne propadne u poslednjem trenutku... jos Vanja Marinkovicu u Oliju i da krenemo sa pracenjem :)

Nemoj ovakve šale na ovu vrućinu, molim te. :sad:

6.jula igramo u Stozicama prijateljsku protiv Olimpije. Pre utakmice bice ispred stadiona turnir u malom fudbalu. Moglo bi dobru ppp ekipu da napravimo. Zoki Asov, Kums, Black George, Ted i na golu May Day. Klupa: Vukotic, Mozzer, Bradilko, Goranz, Gone Fishing. Ja bi bio coach i pravio bi hokejaske izmene :D. Glatko bi uzeli turnir i osvojili 400Eu :fantom:

mrtva trka da li bi tu bilo vise loseg fudbala ili loseg humora.

33 minutes ago, Cash said:

6.jula igramo u Stozicama prijateljsku protiv Olimpije. Pre utakmice bice ispred stadiona turnir u malom fudbalu. Moglo bi dobru ppp ekipu da napravimo. Zoki Asov, Kums, Black George, Ted i na golu May Day. Klupa: Vukotic, Mozzer, Bradilko, Goranz, Gone Fishing. Ja bi bio coach i pravio bi hokejaske izmene :D. Glatko bi uzeli turnir i osvojili 400Eu :fantom:

Vidi se da si kalibar za trenera, menadžerski igrači u prvoj postavi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.