Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Partizan 2019/2020

Featured Replies

Da, Musa. To je baš WTF momenat, čak i sa ovom upravom. 

• Replies 6.8k
  • Views 492.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Gledali smo ove sezone u nekim utakmicama fudbal kakav nismo videli godinama - one akcije protiv Malatije, vez po terenu kada smo Mančester nabili u kazneni ili rapsodiju u većem delu obe utakmice pro

• Pažnja! Uznemirujuć sadržaj!    

• Aj neka bude da sam ja kontras, ali meni ovo nikako ne moze da bude vrlo dobra ili dobra sezona.    Da pocnemo od Evrope, ulazak u grupe je svakako plus, Malatija i Molde nisu bili naivni pr

Posted Images

Čovek je osetio i draž derbija a vi drvlje i kamenje na njega. 

52 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

što zakarić? nije delovao loše prošle sezone

izgleda savo ima neku viziju

Naravno, ovaj pravednik mu se dovoljno puta ukazao u poslednjih par nedelja da bi mogao da zanemari takav znak.

Image result for rajo bozovic

Musa je neka kombina ludog ilieva s norveskom, djerlek je bio nevidljiv kad god je dobio sansu plus ima gradju ne previse krupnog djaka prvaka. Zakaric je i imao par solidnih nastupa ali to je otprilike dovoljno za klupu da udje u drugom da unese zivinu

Sto Valijente visak? Jesam propustio nesto?

Nije mu rajo menadzer   Savo zeli odbranu iskljucivo sastavljenu od domacih grla, jer planira da manevar i napad popuni seksi strancima

2 hours ago, mozzer said:

Ovo je za mene odlicno. Bukvalno SVI igraci koje bih i ja precrtao. Novi PLus za Savu. Posebno Bravo za Subotickog golgetera. Cekaj, fali i Ivanovic na spisku :)

Druže, ja stvarno ne znam koji su to trebali da ostanu. Mogli su na ecipecipec da im raskidaju ugovore, bez šanse da pogreše.

Eto, ja bih ostavio ćelavog MIletića i Stojketa. Možda i ona dva klinca, Lazara i Zlatana. Ovo sve ostalo u Rad i Voždovac.

Otprilike, ali odlicno da je barem ovo rascistio

Ako ne oteraju buzdovana, kao da nisu ništa uradili. Mogu I over sve da ostave.:wacko:

Nema razloga za brigu. naći ćemo dostojne zamene u našoj ligi. 

Velika je Jugoslavija, na ovim prostorima rastu talenti kao pečurke. Srećom nema mnogo plaže pa smo sve manje evropski brazilci. 

E ipak vodi djevreka na pripreme

5 hours ago, El Patron said:

PRVI FILTER BEZ MILOSTI

Neki od igrača koji ne putuju na Zlatibor su u protekloj sezoni ili bili nosioci igre ili, pak, standardni prvotimci, dok pojedini nisu ni dobili priliku da pokažu šta znaju, a angažovani su tek pre nekoliko meseci kao pojačanja.

To praktično znači da je Milošević sa svojim stručnim štabom započeo veliku rekonstrukciju tima, a prve “žrtve” pravljenja novog tima su: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Nemanja Nikolić, Armin Đerlek, Goran Zakarić, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić.

Ako se znalo da struka više ne računa na Marka Valijentea, o čemu je Telegraf već i pisao, te Georgijevića, Miletića, Vulićevića, Uroševića (...), veliko iznenađenja svakako predstavlja izostavljanje Gorana Zakarića i Nemanje Nikolića, koji su u protekloj sezoni bili uglavnom standardni u prvom timu.

stvarno iznenađenje zakarić. ulazio u šanse, bio standardan... ne kažem da sam ga gotivio, ali videla se uloga u timu

19 minutes ago, Azdaja said:

Velika je Jugoslavija, na ovim prostorima rastu talenti kao pečurke. Srećom nema mnogo plaže pa smo sve manje evropski brazilci. 

E ipak vodi djevreka na pripreme

I Musu! Hahahahahahhaha Comedia del Arte... Neka pocne!

Edit: Veprich najavio dolazak dvastranca do Utorka :nobles:

Edited by mozzer

Kilmarnok igra na veštačkoj travi, čista plastika, ispovređivali se mnogi tamo.

Valjda to ovi iz kluba znaju.

pa sava je u komentaru žreba, gde je priznao da njemu tu ništa nije jasno :D i to nam je menađer, izneo nadu da stranci kom 2 dolaze do polaska na zlatibor tj najkasnije sutra, avaj kako od toga nema ništa logično je da povede đevreka i musu kako bi imao dovoljno igrača na treningu a i ostoja ima ugovor do 30 lol

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.