February 24, 20205 yr Tajming za dane Italije, imajuci u vidu sve sto se tamo desava, im je vrhunski Inace, s obzirom da se akcija ponavlja - na sta lice one italijanske suhomesnatine?
February 24, 20205 yr Tajming za dane Italije, imajuci u vidu sve sto se tamo desava, im je vrhunski Inace, s obzirom da se akcija ponavlja - na sta lice one italijanske suhomesnatine?na kinezeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 24, 20205 yr 1 hour ago, Jumanji said: Od cervrtka dani Italije@Tvrdica i suseni paradajz 179,99/100g Valja li u Metrou ono pakovanje u kesi, dakle na suvom, bez ulja? Ne mogu da se setim cene, a mislim da je pola kg.
February 24, 20205 yr 1 hour ago, Jumanji said: Od cervrtka dani Italije@Tvrdica i suseni paradajz 179,99/100g A juče sam dovukao pet kesa iz Nemačke nema veze, neće da se baci
February 24, 20205 yr meni taj njihov paradajz nema nikakav ukus. sav je bezličan u odnosu na onaj na meru iz vera koji je skuplji ali i deset puta ukusniji.
February 25, 20205 yr 17 hours ago, Jumanji said: Od cervrtka dani Italije@Tvrdica i suseni paradajz 179,99/100g Дивнооо! Хвала!
March 3, 20205 yr Pita me drugarica ima li u Lidlu da se kupe prezle, a ja nesto ne znam da sam ih videla kod hlebova. Zna li neko?
March 3, 20205 yr Ko voli ljuto, bila na danima Italije usitnjena ljuta paprika u mulju. Vidim biće ponovo u četvrtak. Preporuka.