renne Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Od četvrtka alpski specijaliteti u ponudi Link to comment
gospa buba Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 ja sam uzela onomad, kad sam panichila shta je reko rene shta je reko rene, neke njoke za smrznuti, i josh su avaj smrznute nisu stigle nared, a bile neshto oko 110 dinara. nego ona lazna riba surimi bila jedared to kad sam bila od dva puta koje sam bila ~100. dochim u maxiju i merkatoru ista kolichina >250. shto nema diskusije koje je dobro, poshto je isto Link to comment
Tvrdica Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Сурими имаш увек а цена је 91 ја их редовно пазарим. А једном сам убола акцију и били су 69. Edited May 6, 2019 by Tvrdica Link to comment
Jumanji Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 ...kad sam panichila shta je reko rene shta je reko rene...Hahahahah [emoji23][emoji23]Kada sam bila prvi, drugi put i sta bese treba ono da uzmem, jao sta je rekao renne, sta je ono rekao renne.... ja za fon da otvorim forum...kad puce baterija....aaaoooSetila se samo madjarskih kobaja [emoji4] Link to comment
*edited by mod Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Madjarske su sjajne, valja i onaj carski sir tj kackavalj a kad naleti u privremenom programu pod obavezno praska sunka iz Ceske. Link to comment
renne Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 i mesni narezak u četvrtastom pakovanju Link to comment
Tvrdica Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Све пробала и слажем се 100%. Прашка какву памтим из детињства. Link to comment
aram Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 On 6.5.2019. at 7:55, renne said: Od četvrtka alpski specijaliteti u ponudi Apfelstrudel, cheesecake, obazda, leberkäse i rosti (ali ne običan, nego berner rosti, sa slaninicom i ementalerom). Missim, moje preporuke... Link to comment
aram Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 (edited) a i obavezno bavarski slatki senf Edited May 8, 2019 by aram Link to comment
aram Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Just now, renne said: Čekirao sam i semmel knödel to je ok, ko voli... ja ne baš. nije loše ni ono pakovanje zmrznutih pereca imati u rezervi, dobro dođe ponekad za uz neki fuzbal Link to comment
Jumanji Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 E slusajste vi...! [emoji2955][emoji2955]Ne moze to tako...i ovo, e i ovo, pa ovo..Napisite lepo svoj spisak sta valja i sta preporucujete u jednom postu, a ne se jurimo ovuda i prevrcemo strane [emoji52][emoji12] Link to comment
renne Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 4 minutes ago, Jumanji said: E slusajste vi...! Ne moze to tako...i ovo, e i ovo, pa ovo.. Napisite lepo svoj spisak sta valja i sta preporucujete u jednom postu, a ne se jurimo ovuda i prevrcemo strane e jes, hoš i da ti dostavimo? Link to comment
Jumanji Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Vidis to mi nije palo na pamet...a ako se nudite bas kupljeno :vicleri: Link to comment
Recommended Posts