Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Ove nedelje su neki novi momenti sa danima Grcke u ponedeljak a ne u cetvrtak ili se to i pre desavalo?

Posted

@nisam ja Heads up, ima jonski fen u Lidlu na Trošarini! U svetlo plavoj i crnoj boji.

Posted
6 hours ago, *edited by mod said:

Ove nedelje su neki novi momenti sa danima Grcke u ponedeljak a ne u cetvrtak ili se to i pre desavalo?

dešavalo se

• +1 1
Posted (edited)

Ljudi, da li su mlinci u Lidlu deo stalne postave? Nema veze sa katalozima i to? 

Edited by Taihoskopija
Posted

uglavnom da. chini mi se.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Wub 1
Posted

Mami me neka lupa, 500kinti

Izgleda mi korisno za imati

Posted
On 10.10.2022. at 20:51, zorglub said:

Sad je 245.

Sad je 260.

Posted (edited)

Nisam baš siguran koliko im je pametno što me kroz aplikaciju podsećaju koliko sam potrošio ovog meseca. :isuse:

Edited by mraki
  • +1 1
  • Haha 3
Posted

Jel se pojavljivao u skorije vreme Italiamo sos sa ukusom pančete? Kada su bili dani Italije u nekoj od poslednjih iteracija - nije ga bilo, ne znam posle toga.

• +1 1
Posted

Baš su pre nedelju-dve bili italijani pa možeš pogledati ako je ostalo nešto.

Interesantno, skroz mi nezanimljivo postalo, nisam ni pogledao šta ima.

Čak mi se i onaj krem vuče već pola godine…

• Hvala 1
Posted
7 hours ago, mraki said:

Nisam baš siguran koliko im je pametno što me kroz aplikaciju podsećaju koliko sam potrošio ovog meseca. :isuse:

Vala baš. A i slabe su im nagrade.

• +1 2
Posted

Samo da primetim kako su danas u Lindi, a i u Maxiju prepuni rafovi mleka i mlečnih proizvoda na onom popustu pred istek roka.

Znači, narod ipak rešio da u izvesnoj meri bojkotuje ove sumanute cene. 

Posted
21 minutes ago, mraki said:

Samo da primetim kako su danas u Lindi, a i u Maxiju prepuni rafovi mleka i mlečnih proizvoda na onom popustu pred istek roka.

Isto sam primetila juče, uzela jedno veliko mleko od litaripoo  misleći da je snižena cena 156 din  kad ono još 30 posto manje jer mu ističe rok danas. Meni baš trebalo puno za neke slatkiše pa sam to em skuvala da provri em utrošila ali  nije više ni narod glup i niko to nije skoro ni uzimao čim vidi datum. Završiće na kraju opet u nekom jogurtu preradjeno. Najluduje je da je cena jogurta  ponegde ista ili malo iznad kao cena litra mleka. Poljsko i češko mleko od litar podigli mnogi cenu još jednom ili dva puta skoro 17o din ponegde  i eno ga stoji po policama i zove, niko  neće. 

Posted
1 hour ago, mraki said:

ne verujem da je dobrovoljan bojkot 

• +1 4