October 1, 20222 yr Author I banane 220. Mislim, nije samo Linda sigurno.banane 199 u merkatoru.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 1, 20222 yr Mora da je akcija. Idea/Roda/Merkator su mi još najgori lanac. To sa bananama je rast od 100% za godinu dana.
October 1, 20222 yr Author naravno da su najgori i bukvalno sam opkoljena njima sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 6, 20222 yr Dobila sam u Lidlu rođendanski kupon unapred, tri Finn čokolade po izboru za po 1 dinar. Nisam ni znala da to šalju, lepo. Inače, Moja deca su termiti. Oni bukvalno jedu sve što nije uzidano ili ušrafljeno. Gledam šta sam sve donela danas i šta je preteklo..
October 6, 20222 yr Izgleda videli foru sa Maksijevom 1 (JEDNOM) čokoladom pa sproveli ko bre sirotinja, daj tri čokolade rivendž. Ja sam deinstalirala Maxi app, ne odgovara mi, dosadna je.
October 7, 20222 yr Aplikacija ili ne, ja danas dobio kliker. I dosegao neki milestone da mogu kupiti kilo banana u pola cene, za 110 dinara. Edited October 7, 20222 yr by mraki