Jump to content
IGNORED

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

gospa buba

Recommended Posts

Posted

+1

Meni je omiljena ona sa slanim bademom

Posted (edited)

Uzeo juneće ćevape u Lindi, nešto gore nisam probao. :puke:
Koja je uopšte razlika izmedju tih silnih ćevapa? Baš sam gledao sastav i isti su Pazarski, Sarajevski i pomenuti juneći. Da li je neka loša serija ili totalno drugačija receptura, ali Sarajevske sam kupovao ranije i nisu bili loši. Sigurno zna @renne

Edited by mraki
Posted

Meni je generalno sveže meso u Lidlu slabo od početka. Naleti tu i tamo neka kratkotrajna ponuda ali u odnosu na sve ostalo, meso im je dosta lošije.

• +1 1
Posted

Pa jeste osrednje, ali ja u blizini nemam bolje. 

Pokušavao pre neki dan da nadjem juneći but za gulaš i nema ni po manjim mesarama ni većim marketima, očajna ponuda. Da li je preskupo pa ni ne nabavljaju jer ne prolazi ili nešto drugo, nemam pojma. U lidlu je but delovao ok, ali već isečen u šnicle.

Posted
Just now, mraki said:

Pa jeste osrednje, ali ja u blizini nemam bolje. 

Pokušavao pre neki dan da nadjem juneći but za gulaš i nema ni po manjim mesarama ni većim marketima, očajna ponuda. Da li je preskupo pa ni ne nabavljaju jer ne prolazi ili nešto drugo, nemam pojma. U lidlu je but delovao ok, ali već isečen u šnicle.

Ja uzimam junetinu u Lindi i nemam nekih primedbi...

Uzimamo i cevape ali ja to slabo jedem, a žena i deca se ne bune, pa je valjda ok...

Osim ovoga uzimamo i ćureće krilo svake nedelje, za supu, vrlo zadovoljan sam...

Posted

Nekoliko puta sam za roštilj uzimao sve tamo, bilo ok do sad.

Juče imao goste i uzeo vrat, pivske kobasice i te juneće ćevape.

Vrat standardno, kobasice svi kažu dobre ali ćevapi katastrofa, jednostavno smrde.

Posted

jbg ti juneći koje si kupio su 750 dinara za 1.5kg, tu se melje junetina, ali ko zna koji delovi, jestivo je to, ali nije lepo, verovatno ima i deo pluća, đigerice, legalno, ali nije moralno

A recimo sarajevski su 90 posto but, i koštaju 480 dinara za 400 grama, i tu je kvara 23

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Hvala na pojašnjenju, nisam znao detalje. Pisalo 90% juneće meso i na jednim i drugim.

Na sarajevskim svim bila ona etiketa 30% pred istek roka, pa sam uzeo ove logikom da su svežiji a i na oko delovali lepše. Inače nisu bili toliko jeftini, slagaću sad ali možda 500 din za pakovanje pola kg.

Edited by mraki
Posted

Realno ti sa 30% si i najbolji, jer su odležali u zaštićenoj atmosferi, budu gotovi dok samo "pogledaju" vreo tiganj ili žar

• +1 1
Posted

Pisao sam već ovde, lično ne preporučujem meso u Lindi, lako je premotati temu.

Ako je za utehu i u Dojče im je mesara najslabija karika od cele ponude. Oni sami priznaju.

Posted
17 hours ago, radisa said:

Osim ovoga uzimamo i ćureće krilo svake nedelje, za supu, vrlo zadovoljan sam...

duhovnost se u medu prevrće.  

• Haha 1
Posted
19 hours ago, radisa said:

Ja uzimam junetinu u Lindi i nemam nekih primedbi...

Ne da nemam nekih primedbi nego sam juče jeo juneće ćevape na električnom roštilju, razvalio sam se, nisam mogao da dišem, nisam mogao da prestanem dok ih nisam potamanio svih 12, 13 koliko ide u pakovanju. Već sam ih hvalio ranije, to su ubedljivo najbolji ćevapi iz tiganja koje sam u životu jeo.

Ne znam šta je sa kolegom Mrakijem, ali samo bih izrazio maskimalno neslaganje sa njegovim uratkom. :D

Posted

Јел се појавио немачки путер? Ономад био на акцији али само у каталогу!

Posted (edited)
7 hours ago, Mil@n said:

Ne znam šta je sa kolegom Mrakijem, ali samo bih izrazio maskimalno neslaganje sa njegovim uratkom. :D

Možda sam naleteo na neku lošu seriju, ali ono je baš bio užas. 

44 minutes ago, Tvrdica said:

Јел се појавио немачки путер? Ономад био на акцији али само у каталогу!

Sigurno da jeste. Ako je prošla akcija. :dry:

Edited by mraki
  • Haha 1
Posted

Ni ja nisam fan lindinog mesa. Gledam da uzmem u maksiju, ponekad tek u lindi.