June 10, 20222 yr 7 hours ago, Deda Drda said: Kako izgledaju te bombone? Gde stoje? Nisam video do sada i jako sam nesrećan zbog toga. Volim i žene, a volim i čokoladu. Hvala unapred. ja procitao ovako
June 15, 20222 yr Jel može da ih se pijavi za lažno reklamiranje, konketno proizvodi sa akcije, stoje u app, a nije ih bilo ni prvog dana, ni svih ostalih?
June 15, 20222 yr Sve je to gomila gluposti, nikad ničeg nema. Da ne trolujem sveti topik, ali u maksiju sve isto, samo još na sve to i lažu ljude.
June 15, 20222 yr A ja drvlje i kamenje na moju Ideu zbog toga. Znači svuda je isto... Mada, još nisam primetila u mom Maksiju. Samo sam primetila da su me ispalili za noževe Ništa onda, vraćamo se manjim prodavnicama, sreća te imam Orašac u blizini.
June 15, 20222 yr 1 minute ago, gospa buba said: neki nemamo maksi Možda se i vrati ako zavapiš dovoljno puta. Maksi nema više RiceVita pirinčano mleko u prahu koje mi treba. Ne znam za ostale radnje, ako neko vidi negde neka javi
June 15, 20222 yr Kod mene u Univeru nije bilo secera jedno 3 nedelje Juce kupio 1 pakovanje iako mi ni ne treba, morao sam naprosto
June 15, 20222 yr 6 minutes ago, Valkyrie said: Možda se i vrati ako zavapiš dovoljno puta. Maksi nema više RiceVita pirinčano mleko u prahu koje mi treba. Ne znam za ostale radnje, ako neko vidi negde neka javi Izgleda ga trenutno nema ni u Maksiju, ni u Idei, ni u online malim prodavnicama. U Idei piše uskoro opet u ponudi. https://online.idea.rs/#!/products/60003660/vitalia-pirincano-mleko-vitamin-300g Možda da pogledaš po lokalnim zdravim hranama da neko nije preostalo. Ili možda DM, nešto ne mogu da se setim da li oni drže Vitalijine proizvode. Ako vidim u mom selu u nekoj zdravoj hrani, javljam.