munze Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 7 hours ago, Deda Drda said: Kako izgledaju te bombone? Gde stoje? Nisam video do sada i jako sam nesrećan zbog toga. Volim i žene, a volim i čokoladu. Hvala unapred. ja procitao ovako 1
Valk Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 14 minutes ago, munze said: ja procitao ovako Sa sve "hvala unapred" 1 1
gospa buba Posted June 10, 2022 Author Posted June 10, 2022 [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
El Guapo Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Jel može da ih se pijavi za lažno reklamiranje, konketno proizvodi sa akcije, stoje u app, a nije ih bilo ni prvog dana, ni svih ostalih?
renne Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Ne može, zato što je svaka akcija ograničena "do trajanja zaliha"
Svemir Zeka Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Sve je to gomila gluposti, nikad ničeg nema. Da ne trolujem sveti topik, ali u maksiju sve isto, samo još na sve to i lažu ljude.
Ptica trkacica Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 3 minutes ago, renne said: Primetio sam da se maxi ubrzano raspada Meaning?
Ptica trkacica Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 A ja drvlje i kamenje na moju Ideu zbog toga. Znači svuda je isto... Mada, još nisam primetila u mom Maksiju. Samo sam primetila da su me ispalili za noževe Ništa onda, vraćamo se manjim prodavnicama, sreća te imam Orašac u blizini. 1
gospa buba Posted June 15, 2022 Author Posted June 15, 2022 neki nemamo maksi sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Valk Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 1 minute ago, gospa buba said: neki nemamo maksi Možda se i vrati ako zavapiš dovoljno puta. Maksi nema više RiceVita pirinčano mleko u prahu koje mi treba. Ne znam za ostale radnje, ako neko vidi negde neka javi
Ratamahatta Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Kod mene u Univeru nije bilo secera jedno 3 nedelje Juce kupio 1 pakovanje iako mi ni ne treba, morao sam naprosto
Ptica trkacica Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 6 minutes ago, Valkyrie said: Možda se i vrati ako zavapiš dovoljno puta. Maksi nema više RiceVita pirinčano mleko u prahu koje mi treba. Ne znam za ostale radnje, ako neko vidi negde neka javi Izgleda ga trenutno nema ni u Maksiju, ni u Idei, ni u online malim prodavnicama. U Idei piše uskoro opet u ponudi. https://online.idea.rs/#!/products/60003660/vitalia-pirincano-mleko-vitamin-300g Možda da pogledaš po lokalnim zdravim hranama da neko nije preostalo. Ili možda DM, nešto ne mogu da se setim da li oni drže Vitalijine proizvode. Ako vidim u mom selu u nekoj zdravoj hrani, javljam. 1
Recommended Posts