radisa Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Ja svako jutro idem po pecivo, uz put mi je... Od sad preskacem četvrtak, uzecu sredim dva hleba, jebes sve ovo... Svaki četvrtak je pakao... Ja ne znam, da li se stvarno sve to za sta se penzosi grabe, razgrabi ujtru? Link to comment
Ratamahatta Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 (edited) Sad nedavno u Lindi uzeo kevi naocare i uslikam i posaljem joj da vidi, kaze ima iste takve... Odem da ih vratim gde sam ih nasao, neke dve bakute se raspravljaju oko poslednjih preostalih. Ja stavio tamo na onaj ofinger i ove dve elegantno cutke sve fino odjednom, valjda cekale da odem da svaka uzme sebi po jedne, nisam se okretao nazad. Edited March 24, 2022 by Plajvi Link to comment
renne Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 imate u aplikaciji koliko je ljudi trenutno u kom objektu 2 Link to comment
Svemir Zeka Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Instalirala aplikaciju. Malo me nervira, moraš na svaki izlazak da se loguješ. Štiklirala 4, koliko mi je dostupno, ostalo je u najavi. Takođe, instalirala i maxi aplikaciju. Ima od 30 artikala da odabereš 6, poprilične akcije, a ima i nekih stvari dodatnih da odabereš, solidno jeftinije. Aj da vidim kako će da ide korišćenje. Link to comment
Mil@n Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Ja relativno često idem u lindu, ali bukvalno ne pamtim kada sam video penzosa. Mahom sve srednje godine. Link to comment
SNARC Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 On 24.3.2022. at 18:46, renne said: imate u aplikaciji koliko je ljudi trenutno u kom objektu Gdi se to vidi ? Link to comment
mraki Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 (edited) 56 minutes ago, Svemir Zeka said: Instalirala aplikaciju. Malo me nervira, moraš na svaki izlazak da se loguješ. Štiklirala 4, koliko mi je dostupno, ostalo je u najavi. Takođe, instalirala i maxi aplikaciju. Ima od 30 artikala da odabereš 6, poprilične akcije, a ima i nekih stvari dodatnih da odabereš, solidno jeftinije. Aj da vidim kako će da ide korišćenje. Kako mislis? Lindina aplikacija mi je ok, u Maxijevoj nisam našao ništa korisno, jedino da stvaram nove zalihe tableta za sudomašinu. Pricao sam na odgovarajućoj temi kako su kevi tražili Instagram. Edited March 26, 2022 by mraki Link to comment
renne Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 55 minutes ago, Svemir Zeka said: Instalirala aplikaciju. Malo me nervira, moraš na svaki izlazak da se loguješ. Štiklirala 4, koliko mi je dostupno, ostalo je u najavi. Takođe, instalirala i maxi aplikaciju. Ima od 30 artikala da odabereš 6, poprilične akcije, a ima i nekih stvari dodatnih da odabereš, solidno jeftinije. Aj da vidim kako će da ide korišćenje. jednom se loguješ i to je to, pamti log Link to comment
Svemir Zeka Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 @rennea gle, evo stvarno @mrakipa imaju i neke personalizovane promocije, tu sam štiklirala još 6 stvari, osim onih "Izaberi svoje akcije" a imaju i neki kuponi, e ako krenem i to još da skupljam , tipa kupiš 5 jakobs kafa, 6.besplatno Link to comment
Moća Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Kupio sam ovu grcku pitu da probamo. Kad je pecem jel da ukljucim onaj ventilator za corkulaciju vazduha?Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Link to comment
Singer Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Kupio sam ovu grcku pitu da probamo. Kad je pecem jel da ukljucim onaj ventilator za corkulaciju vazduha?Sent from my M2101K7BNY using TapatalkDa 1 Link to comment
SNARC Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 @renne Mislis da je ovo realan trenutno stanje a ne prosecna posecenost u tom momentu ? Link to comment
renne Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 pratio sam kako se ponaša i mislim da je realno stanje, tj realno stanje u odnosu na izračunati prosek Link to comment
Valk Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Koja je ta grčka pita koju preporučujete, brzo mi odgovorite, na licinom sam mestu Link to comment
Recommended Posts