June 28, 20195 yr Ja se ne bih zajebavao, naročito dok ne proverim sa lekarom. Ed: koliko se sećam, gljivica u rokforu je baš penicillium Edited June 28, 20195 yr by aram
June 28, 20195 yr Penicillium roqueforti. А сир Бри и Камамбер у себи имају плесан културе Penicillium camemberti. Нису то баш исти алергени као они у лековима, да сад не идем у детаље, али'су им довољно сродни да захтевају максималан опрез при конзумацији (консултацију са лекаром и алергијски тест) , или, још једноставније, одрицање од тих намирница. Друга опција ми звучи боље, исто као што је боље не попити баш нимало вина пред седање за волан, него користити законску могућности и попити један деци доброга кабернеа.
June 28, 20195 yr Apropos šporetle brez. Juče sam pohao neko meso u nevreme. Izgorih. Aman more ga grije samo da je vani i da sedim samo u džinsu da vire đepovi i skrotum. I samo na šapurini pečem.
June 28, 20195 yr On 28. 6. 2019. at 12:26, nisam ja said: Aman more ga grije samo da je vani i da sedim samo u džinsu da vire đepovi i skrotum. A na nogama cipele (braon tj. letnje) i drap sokne. Autfit starijeg bgd gospodina.
June 28, 20195 yr @InvisibleLightJa to sad prvi put čujem, a alergičan sam na penicilin. Jedem budjave sireve s vremena na vreme.
June 28, 20195 yr On 28. 6. 2019. at 16:42, mraki said: @InvisibleLightJa to sad prvi put čujem, a alergičan sam na penicilin. Jedem budjave sireve s vremena na vreme. Ne znam, nikad nisam probala, uvek mi to u glavi A pitanje da li sam jos uvek alergicna, to se desilo 93/4, nisam se testirala Mozda i ti vise nisi..
June 28, 20195 yr Moraju tako jer je to naš modus vivendi. Za šporeta bez prilažem metod spremanja instant pirea sa ključalom vodom iz ketlera. Works like a charm.
July 8, 20195 yr da, bas gledam, ponuda nikad gora - prelivi, grickalice, pomfrit, koka kola i krafne
July 9, 20195 yr Odlican sladoled burbon vanila, a tek beli Hugo...mmm bas sam se primila, onako pitko, hladno, super pice za ove vrucine