Frile Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 nisam bio siguran kako se sprema, pa sam guglao, kažu da je potrebna termička obrada na kraju sam presekao uzduž (izvadiio kičmu), sunuo maslinovog ulja i kratko propržio sa obe strane sa grančicom ruzmarina ispade mnogo bolje nego što sam očekivao
nisam ja Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Uzmem ja to i ok je. Ono senzorno organoleptički. Misim meso pomalo kuburi sa strukturom. A sa aspekta kvaliteta ribe, tečnog dima i procesa uopšte strepnja I nada su mi ko bobi i čobi.
nisam ja Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 Ja je nisam termički obrađivao. Može biti da sam retardiran potpuno.
maheem Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 ma kakva termička obrada. raskomadaš je rukama na sitno, pomešaš sa nekim bejbi lišćem pa na crni lebac, poprskaš limunom il napraviš neki dresing. može umesto hleba sa krompirom u zdjeli, bejbi lišće, lukac. može sa krompirom na lebac. dobar je kombo sa krastavcem. sad mi pade na pamet cvekla. brokoli. prokelj. kuvana jaja. aaaaaa sad sam gladan
maheem Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 (edited) kad smo kod tih potreba da ti zatreba skuvan krompir uveče a mrsko ti ga je kuvati, je l ima ovo u lidlu kod nas: Edited June 27, 2019 by maheem
Renegade Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 2 hours ago, nisam ja said: Ja je nisam termički obrađivao. Može biti da sam retardiran potpuno. Mislim da Frile piše o onim većim, celim bez glave. Ove manje, fileti, su spremni za klopu odmah. Valjda nismo retosi.
darling Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 (edited) dimljena riba se ne pece, bila u filetu, bila ucelo. msm, moze ko oce, al ne mora, ko prsut sto moze, ali steta. Edited June 28, 2019 by darling
Yzerman Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Kakav je Blue Moon sirac iz Linde? Probao neko? Vidim da je na popustu...
nisam ja Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Ma ta ucelo, nisam filete jeo. E sad moram ovih dana jesti ponovo. Neću pržiti. Odrgovara mi koncept bez da trošim struju pa čak i sudove. Dobro vinsku čašu zaprljam.
aram Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 25 minutes ago, Yzerman said: Kakav je Blue Moon sirac iz Linde? Probao neko? Vidim da je na popustu... sasvim pristojan buđavi sir, ima plavi, beli i crveni (beli je najslabije buđav, crveni je kremastiji, plavi pikantan). nije spektakl, ali može da prođe, naročito za kuvanje.
maheem Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 42 minutes ago, nisam ja said: Ma ta ucelo, nisam filete jeo. E sad moram ovih dana jesti ponovo. Neću pržiti. Odrgovara mi koncept bez da trošim struju pa čak i sudove. Dobro vinsku čašu zaprljam. Daj letnjih recepata da se ne pali sporet. Mislim da ta tema zasluzuje poseban topik: Šporeta bez
Frank Pembleton Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Daj letnjih recepata da se ne pali sporet. Mislim da ta tema zasluzuje poseban topik: Šporeta bezBogami, na ove vrućine ima smisla......shiit has hit the fan...
Recommended Posts