October 20, 20213 yr Mi sa malo požutelom krštenicom se sećamo da je ovde svojevremeno bilo i iranskih pistaća da se kupi. Pa još onako crvenkasti, začinjeni čini mi se šafranom... i ko zna čime sve ne... Ko naleti negde na to nek obavezno uzme, pokajati se neće...
October 25, 20213 yr Ma to je trebalo jutros, znam kako je kod mene u 2 Lidla te se stvari odmah prodaju, a nisam videla na vreme, dok animiram moje da se iscimaju [emoji849] tako da ne mogu ni vas.Hvala Moćo [emoji173] cekacu sledeci put.
October 25, 20213 yr Author kakav je to tiganj dajte foto.mada nije bash da mi fali tiganja sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 25, 20213 yr 20 minutes ago, Jumanji said: Ma to je trebalo jutros, znam kako je kod mene u 2 Lidla te se stvari odmah prodaju, a nisam videla na vreme, dok animiram moje da se iscimaju tako da ne mogu ni vas. Hvala Moćo cekacu sledeci put. Pa možda ima još kod mene.
October 25, 20213 yr na slici dobro izgleda i onaj dutch owen, to bi trebalo pogledati uzivo, ako je dobar 5000 je dobra cena
October 25, 20213 yr 2 hours ago, Jumanji said: Ma to je trebalo jutros, znam kako je kod mene u 2 Lidla te se stvari odmah prodaju, a nisam videla na vreme, dok animiram moje da se iscimaju tako da ne mogu ni vas. Hvala Moćo cekacu sledeci put. To je bilo još u četvrtak, i odmah se raspordalo, danas je bio pekač od 5000