Vapad Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Ja sam uzeo sam mascarpone koji je bas pojeftin ispao, za neku verziju tiramisua, kontam da ce biti super, javim sutra. Mocarela ce biti probana sutra isto. Zacini u spreju, uzeo sam cetiri vrste i sva cetiri su odlicna. Ljuta paprika je dobra, beli luk je so so, origano odlican, tartuf isto. Onaj krem sam isto uzeo ali to ce morati da saceka par nedelja da zavrsim nesto pre no sto mogu da probam. Zao mi je sto nisam sladolede mogao da probam, previse secera za mene, 23-25g po 100g, ali ukusi su delovali primamljivo. Testenine i biskvite nisam uzimao, takodje ne mogu nista sa njima trenutno, kontam bice ponovo u nekom periodu. Smrznute pice deluju jako primamljivo takodje, tako da cu i to jednog dana sigurno probati.
Jumanji Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 Kupila mocarelu, maskarpone, balzamiko, zacine u spreju, kanelone, redjano parmidjano, onaj lesnik krem i biskvite amareti (njih najvise volim sa kremastim dezertima u casi pa ih izmrvim odozgo, a mogu i najednostavnije uz kafu).Nista nisam probala, osim sprej origana u salati (odlican je), a najvise me zanima lesnik krem
renne Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Od četvrtka dani francuske. Biće i punjeni puževi, senfovi, neki sirevi smrdljivi
aram Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 senfovi ok, ovo ostalo mi je ozbiljna prevara. sireva mnogo boljih ima u redovnoj ponudi, iz kobasica i salama konzervans vrišti za oči štipa, puževi su onako, kiš bolji napravim levom nogom... jebat ga, ne zalećite se.
Jumanji Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 Ne bi se mi zaletali, ali dok nesto ne probamo, ne znamo.Koji su sirevi bolji, baci ovde, ne ustrucavaj se
Tvrdica Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 (edited) Од четвртка 27.06. имаш понуду француских сирева, узми било који и нећеш погрешити! Умало да заборавим биће и солидних вина за мале паре, којих је некад било у Интерексу. Edited June 25, 2019 by Tvrdica
Frile Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 koristim priliku da pohvalim dimljenu skušetinu iz lidla (to im je u standardnoj ponudi)
Tvrdica Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 9 hours ago, Frile said: koristim priliku da pohvalim dimljenu skušetinu iz lidla (to im je u standardnoj ponudi) Јел у конзерви?
Frile Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Ne, cela riba pakovana pojedinačno, (bez glave). Drže ih u vitrini sa suhomesnatim. Ima i u filetima, u manjem pakovanju, ali to nisam uzimao (isto je a ne isplati se).
Zli Gli Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Meni otvorili Lindu na 100m od zgrade. Juce pazario neke sladolede silne sladolede da hasamo u kladionici a za sebe uzeo slaninu da imam ujutru s jajima, suvi vrat, plus neki kikiriki puter od 500gr za nesto ispod 400 dindzi. Kakav god da je, za te pare valja. E da, i neki lemon flavoured soft drink sa otprilike 0 kalorija, na fazon sprajta, skroz dobro za osvezenje u ovim toplim danima a nema secera.
Tvrdica Posted June 27, 2019 Posted June 27, 2019 On 26.6.2019. at 8:51, Frile said: Ne, cela riba pakovana pojedinačno, (bez glave). Drže ih u vitrini sa suhomesnatim. Ima i u filetima, u manjem pakovanju, ali to nisam uzimao (isto je a ne isplati se). Хвала ти, потражићу волим скушу !
Recommended Posts