SNARC Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 30 minutes ago, Filozof manijak said: Jesi ćopkao krišom živu testeninu dok si vrteo? Aj da se nas dvojica pravimo da nismo videli ovo sto si napisao :))) 1
banatjanin Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 20 hours ago, Filozof manijak said: Jesi ćopkao krišom živu testeninu dok si vrteo? Zašto u prošlom vremenu? Ja i danas štrpnem živo testo, presnu pečurku, komadić boranije, a tek mesooo, pa i ribu kad sam siguran da je sveža i zdrava! 1
Filozof manijak Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Zato što više ne asistiram u pravljenju domaće testenine
Bujodrag Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 40 minutes ago, banatjanin said: Zašto u prošlom vremenu? Ja i danas štrpnem živo testo, presnu pečurku, komadić boranije, a tek mesooo, pa i ribu kad sam siguran da je sveža i zdrava! onaj kolač što ga obično prave sa višnjama, što je nekako kremast pre nego se ispeče a suv i bzvz kad se ispeče, nikad ga nisam pravio ali uvek pojedem šolju tog živog testa kad ga keva pravi. I svako kiselo testo koje i sam pravim. Žtrpnem dobar komad. Živu ribu nisam nikada probao, moram i to testirati 1
mraki Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 (edited) Da li se grčki dani završavaju danas il ostane nešto i za sledeću nedelju? Hteo sam da uzmem par stvari, ali nisam stigao… Edited June 6, 2021 by mraki
J-♣ Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 @mraki → bio danas (lidl medak), gotovo sve od "Grka" im je ostalo inače prošle nedelje kupio ovo: Jeste da košta 370, a svega 225g, ali ukusno. Neotvoren može da stoji više od godinu u frizu, tako da kupujem sutra još toga jer se lako i brzo sprema. kupio i stegu 1000 dinži, kupujem još jednu, jer imam neke ideje da koristim u tandemu zbog extra dodatka za stezanje cevi koji je u kutiji. zbog zgloba i načina stezanja za astal, nije za neko intezivnije turpijanje ili nešto slično, prednost je brza montaža/demontaža 1 1
Bujodrag Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Dobra stega. Ja sam koristio obične ali male kad sam pravio ovakve kutije od šper ploče da fiksiram delove dok ih obradjujem. Ova tvoja bi mi verovatno bila korisna
beyoncé Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 On 6.6.2021. at 14:39, banatjanin said: Zašto u prošlom vremenu? Ja i danas štrpnem živo testo, presnu pečurku, komadić boranije, a tek mesooo, pa i ribu kad sam siguran da je sveža i zdrava! joj, živo meso faširane su mi posebno slabost
Popular Post halloween Posted June 10, 2021 Popular Post Posted June 10, 2021 Kratka recenzija za Lidlov UV insect killer aparat: uspeo je da namami jednu muvu u svoj depozit. Posle 24 sata sam odvrnula dno gde bi trebalo da se sakupljaju uginuli insekti, ona jedna jedina muva je izletela i otišla. 3 23 1
notenoughreasonsforclaire Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Nezvanično, Lidl u Višnjičkoj se otvara 24. juna.
tonyk Posted June 13, 2021 Posted June 13, 2021 Onda je to verovatno i datum novog novosadskog na futoškom putu.
Popular Post Valk Posted June 14, 2021 Popular Post Posted June 14, 2021 On 10.6.2021. at 13:02, halloween said: Kratka recenzija za Lidlov UV insect killer aparat: uspeo je da namami jednu muvu u svoj depozit. Posle 24 sata sam odvrnula dno gde bi trebalo da se sakupljaju uginuli insekti, ona jedna jedina muva je izletela i otišla. Aparatić iz EU, nema smrtne kazne već samo doživotne robije. 4 8
Filozof manijak Posted June 14, 2021 Posted June 14, 2021 13 hours ago, tonyk said: Onda je to verovatno i datum novog novosadskog na futoškom putu. Gde je tačno ta lokacija na futoškom putu?
Recommended Posts