raPe Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Joj ljudi moji kako sam se ja navukao na ove alate iz Lidla! Sve sam kupio. 2 1 3
villiem Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 6 minutes ago, raPe said: Joj ljudi moji kako sam se ja navukao na ove alate iz Lidla! Sve sam kupio. i stash sad
*edited by mod Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Ne mogu da se složim sa ovom tvrdnjom, ja sam neko ko ne voli ljuto i ovo je jedini oblik ljutog začina koji koristim ako pogledaš sastav Lidlova harisa ima 65% paprike (a ostalo su začini) dok tunižanska ima oko 80%. Tunižanska nema tako pun ukus i meni se tuba "naduvala" posle dve nedelje pa sam je bacio. Inače sam danas stavljao harisu u pilav i vrlo mi se dopalo. Meni je i eksplodirala na sobnoj temperaturi Sent from my GM1913 using Tapatalk
*edited by mod Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Dobar je za nas sto volimo ljuto ide na sve. Ima slatki i ljuti u lindi. Ako niste probali a volite ljuto obavezno trk u Lindu.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkJa nabavljao iz Bosne tamo je nesto smesno jeftino bilo. A moze na sve. Jaja, nudle,meso sendviče...Sent from my GM1913 using Tapatalk
raPe Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 5 minutes ago, maheem said: Sad će da kvari pa popravlja. Napokon mi sve u kući radi i žena nema primedbi. 1
Frank Pembleton Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Meni renne izbosne donosio... I trajalo.... .... Shiit has hit the fan!
mraki Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 1 hour ago, jorma shparga said: da li kada necega od akcije u lindi nema zbog logistickih problema ( okacili ljudi uredno obavestenje i listu i to poprilicnu za dane Azije ) to znaci da istog nigde nema ili smo samo mi na NBGD ostali bez kokosovog mleka? Baš prelistao katalog, i za gomilu artikala piše da nisu dostupni zbog logističkih poteškoća. Ne kontam zašto su onda uopšte u katalogu.
maheem Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 27 minutes ago, raPe said: Napokon mi sve u kući radi i žena nema primedbi. Sad se smiri i čekaj sttpljivo
jorma shparga Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 1 hour ago, ivy said: e nema kokosovog mleka,onog sto imaju u redovnoj ponudi, vec danima i u Ns-u morala sam da vijam po maxijima njihovo rozo u maxiju (d.city) nema velikog rozog a malo je bas fino skupo
morgana Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 (edited) povoljno je kod kineza u bloku 70, novi objekat, sprat https://promenter.rs/proizvodi/proizvod/ostalo/kokosovo-mleko-za-kuvanje/ Edited May 14, 2021 by morgana 1
halloween Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Mnogo dobri sladoledi na štapić- malina i mango, u kutiji 6 komada.
banatjanin Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 On 13.5.2021. at 22:01, Tinman said: Lidlova harisa ima 65% paprike (a ostalo su začini) dok tunižanska ima oko 80% Procenat paprike ne mora da ima baš nikakve veze sa time koja je ljuća, jer nije svaka paprika isto ljuta. Lidlova harisa je ljuća, slanija i vrlo jednostavna, sa prilično idustrijskim ukusom. Znam da ću sad pred forumski streljački vod, ali ja sam svoju Lidl harisu bacio u đubre posle dva pokušaja korišćenja. Cap du Bon uvek imam, fina mi je, pikantna koliko treba i lepo vuče na začine, posebno kumin. Stoji redovno mesecima, jer sporo trošim, i nikad se nije naduvala. 2
gospa buba Posted May 14, 2021 Author Posted May 14, 2021 ti mene sad muchish, jer meni sad nije vreme da jedem harise, a moracu da probam a ova maksijeva i meni stoji u frizideru ko zna koliko i ja isto lickam to po malo i nije mi josh eksplodirala. nisam ni znala da moze, to je meni ko neko rudno blago, shta ima da se pokvari 1
Recommended Posts