May 12, 20213 yr Author ja u koji imam. grchki nemam nikad, random neki 3.2 imam uvek. sent from bubamoto
May 12, 20213 yr bamije u tegli su uau! sent from bubamotoA kako se to spravlja i sa čime i zašto? .... Shiit has hit the fan!
May 12, 20213 yr Author A kako se to spravlja i sa čime i zašto? .... Shiit has hit the fan! jedu se iz tegle, jer su krejzi.o segzu pak ne znam da.sent from bubamoto
May 12, 20213 yr 2 minutes ago, gospa buba said: jedu se iz tegle, jer su krejzi. o segzu pak ne znam da. sent from bubamoto pa nije za tebe za seks, nego za velizara
May 12, 20213 yr Author pa velizar nek vidi shta ce, ove tegle su na ogranichenoj seriji.informacija je tu sent from bubamoto
May 12, 20213 yr 6 hours ago, gospa buba said: bamije u tegli su uau! sent from bubamoto Volem! Samo, usamljen sam u toj ljubavi, ukućani preziru. Ako, cela tegla meni!
May 12, 20213 yr Author meni to ide i na leba, a moze i kashikom bukvalno. pa se iznenadjujem ko homer simpsion na svakih pola minuta
May 12, 20213 yr Jesam ja jedini ovde koji nema pojma šta je harisa? Edited May 12, 20213 yr by mraki
May 12, 20213 yr 1 minute ago, mraki said: Jesam ja jedini ovde koji nema pojma šta je harisa? Vrsta ljute paprike, u tubi se prodaje kao pasta. Jako malo sipas iz tube, jer je preljuto, u posudu i pomesas sa grckim jogurtom i to je preliv za sva ta istocna jela, tortilje sa zacinjenim mesom itd.