Tinman Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 2 hours ago, renne said: Kome treba harisa ima u lindi odlična Samo da potvrdim kvalitet harise, ona žuta tunižanska iz Tempa mi se ne sviđa.
renne Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 može direktno u neka jela, kao neki gulaš recimo, da zaljuti i zaslani lepo ide sa kiselim mlekom, ili jogurton, da se doda malo, pa onda kada jedeš nešto azijsko ili afričko, možeš lepo da poliješ tim kao umakom, ili da umačeš vruć pita leba ili da malo razrediš, pa namažeš pile pre pečenja u rerni 1
gospa buba Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 kako to izgleda, lindina harisa, sacu didem most probabli.sent from bubamoto
renne Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 svetlo plava kutijica, kao tvoj avatar, i piše crno Harisa
Tinman Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 25 minutes ago, gospa buba said: kako to izgleda, lindina harisa, sacu didem most probabli. sent from bubamoto
maheem Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 4 hours ago, zorglub said: Kako je koristite? Nekako mi najbolje ide sa piletinom. Slikaću ti recept iz Birtije kad se vratim doma. A ugođaj je i sam praviti harissu
Frank Pembleton Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Nekako mi najbolje ide sa piletinom. Slikaću ti recept iz Birtije kad se vratim doma. A ugođaj je i sam praviti harissu [emoji4]E jeste nije prekomplikovano napraviti..No odveć sam lenj.BTW, nemojte se zbuniti, pakovanje je plastična tuba ko pasta za zube. Ali ne preporučujem da perete zube sa njom. .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 uzela, i harise i dzemica od ruze. poshli smo kao hitan sluchaj da uzmemo kornfleksa i, dobro, te harise shto sam se ja uzmuvala. ne smem da kazem shta smo sve navukli i koje pare ja harisu mutim u jogurt, kao blagi sosic... to je jedini varijetet ljutog koji moji podnose, inache sve moram sama.uzeli i bamija dve tegle. probao neko?sent from bubamoto
Jumanji Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Ee dobro je to slatko od ruza, mada je pre dzemic sto kazes. Skoro sam ga tek otvorila. U cetvrtak i dani Azije i dani Spanije, mada od ovog drugog nema nesto previse proizvoda, baljda im preteklo od proslog puta pa da se ne baci (gledajte datume).
Moća Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 U koji jogurt mutite? Uzeo i ja jednu tubu danas, nece da se baci.
Recommended Posts