April 12, 20214 yr Prvo razočarenje, prvi put da sam kupila Lidlovo a da sam imala osećaj gađenja i mučnine. Grčki sladoled od jogurta i meda sa karamelizovanim pekan orasima,
April 13, 20214 yr čestitam. izvanredno korisna stvar. dok ga nisam imao (kupljen pre mnogo leta u "uradi sam") u stanu sam petljao po trpezarijskom stolu. mana mu je bila što su radne ploče bile od medijapana pa su nekom prilikom, preopterećene, pukle. zamenjene hrastovim istih dimenzija i rasporedom rupa. zadovoljan nam bio na mnogaja ljeta.A još slučajno pričao sa ortakom i spomenem "koliko je to stabilno", i on mi objasni kako je kod sebe napravio "pokretne tegove" tako što je jednom imao viška zamešanog cementa, stavio u kesu kesu stavio preko jedne poprečne letve ona taman formirala oblik da lepo legne i optereti...[emoji23][emoji23][emoji23].... Shiit has hit the fan!
April 15, 20214 yr Sta je sa ovsenim pahuljicama, nema ih vise od mesec dana. Jel tako u svakom lidlu? Povukli skroz?
April 17, 20214 yr On 15.4.2021. at 17:10, InvisibleLight said: Sta je sa ovsenim pahuljicama, nema ih vise od mesec dana. Jel tako u svakom lidlu? Povukli skroz? Nema ih ni danas. Cenim da dobijati vise nece.
April 17, 20214 yr kupio u Lidlu neki silvaner od 1,69€, rekoh biće dobar za kuvanje. maiku ti jebem, ovo ni u akumulator čovek da ne sipa, progrišće ga
April 18, 20214 yr Author ja mislim od juche shta bi moglo da bude [emoji38]ol:vino?sent from bubamoto
April 18, 20214 yr Radmilo Armenulic ? edit - pa jos za 1,69 eura..tragicno Edited April 18, 20214 yr by SNARC