Jump to content

linda, srbinov prozor u svet egzotike...

Featured Replies

Prvo razočarenje, prvi put da sam kupila Lidlovo a da sam imala osećaj gađenja i mučnine. Grčki sladoled od jogurta i meda sa karamelizovanim pekan orasima,

čestitam.
izvanredno korisna stvar. dok ga nisam imao (kupljen pre mnogo leta u "uradi sam") u stanu sam petljao po trpezarijskom stolu.  mana mu je bila što su radne ploče bile od medijapana pa su nekom prilikom, preopterećene, pukle. zamenjene hrastovim istih dimenzija i rasporedom rupa.
zadovoljan nam bio na mnogaja ljeta.
A još slučajno pričao sa ortakom i spomenem "koliko je to stabilno", i on mi objasni kako je kod sebe napravio "pokretne tegove" tako što je jednom imao viška zamešanog cementa, stavio u kesu kesu stavio preko jedne poprečne letve ona taman formirala oblik da lepo legne i optereti...
[emoji23][emoji23][emoji23]

.... Shiit has hit the fan!

+30%.... Fino...

Odoh da vidim te "dane orijenta"...

Sta je sa ovsenim pahuljicama, nema ih vise od mesec dana. Jel tako u svakom lidlu? Povukli skroz?

Kupio sam ukišeljene bamije da vi ne biste morali. Bezukusno.

Pa realno bamije i jesu bezukusne, više je do teksture

On 15.4.2021. at 17:10, InvisibleLight said:

Sta je sa ovsenim pahuljicama, nema ih vise od mesec dana. Jel tako u svakom lidlu? Povukli skroz?

Nema ih ni danas. Cenim da dobijati vise nece.

Iskoristio kišu da odem dok nije gužva. Nema sarajevskih ćevapa. :(

kupio u Lidlu neki silvaner od 1,69€, rekoh biće dobar za kuvanje. maiku ti jebem, ovo ni u akumulator čovek da ne sipa, progrišće ga :ph34r:

šta je silvaner ?

• Author

ja mislim od juche shta bi moglo da bude [emoji38]ol:

vino?

sent from bubamoto

Radmilo Armenulic ?

edit - pa jos za 1,69 eura..tragicno

Edited by SNARC