napadaj Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 Kakvi su oni kečapi u Lidlu? Malopre sam bio, nešto su mi pakovanja suviše generička.
hansolo Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Dvesta i nešto dindži pola litre redovne (mlečne) slatke pavlake za šlag, upravo umutila pola da mi ide oz neki jabuka tart odgore onako po kašika.. Stavila na parče tarta jednu kašiku i nastavila da veslam po šlagu. Dobar je, lepo se umuti, nije sapunjast ... baš dobar. Nadam se samo da neće nestati, i nadam se da će ući u redovnu ponudu. Kontam da ipak napakujem frižider, trebaće, dolazi vreme jagoda.
makondo Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 (edited) 15 minutes ago, hansolo said: Dvesta i nešto dindži pola litre redovne (mlečne) slatke pavlake za šlag, upravo umutila pola da mi ide oz neki jabuka tart odgore onako po kašika.. Stavila na parče tarta jednu kašiku i nastavila da veslam po šlagu. Dobar je, lepo se umuti, nije sapunjast ... baš dobar. Nadam se samo da neće nestati, i nadam se da će ući u redovnu ponudu. Kontam da ipak napakujem frižider, trebaće, dolazi vreme jagoda. Upravo sam ga stavila na Pavlovu, odličan je, i mislim da je od prošlog meseca u redovnoj ponudi. Edited March 28, 2021 by makondo 1
renne Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Kakvi su oni kečapi u Lidlu? Malopre sam bio, nešto su mi pakovanja suviše generička. [emoji3] KlasičniSasma ok
napadaj Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Lepo, uzeću. Kupio sam neki Red Pepper namaz od ljutih paprika, nikad u životu nisam jeo nešto ovoliko slano. Nemam idej s čime to da jedem sad, pošto na sendvičima ili samo sa hlebom ne ide zbog tog ukusa.
renne Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 To se ne jede.To se tura dok kuvaš neki gulaš, paprikaš, tako nešto.Kao Pišta
Frank Pembleton Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 pishta se ne jede sent from bubamotoNe direktno kašikom u usta... .... Shiit has hit the fan!
gospa buba Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 Ne direktno kašikom u usta... .... Shiit has hit the fan! dobro ne tako, ali na leba shta fali? sent from bubamoto
SNARC Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Pokojni Pista je svojevremeno, do pre 10-15 godina bio ciganski grof u mom kraju. Da su znali da se maze na leba, zvali bi ga Vajkrem verovatno.
mlatko Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 14 hours ago, Frank Pembleton said: Ne direktno kašikom u usta... .... Shiit has hit the fan! Shta je to?
Frank Pembleton Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Shta je to?Kašika ili usta? .... Shiit has hit the fan! 2
arkonada Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 On 26.3.2021. at 11:07, halloween said: Knedle sa kupusom i pečurkama, spremno za 5 minuta. Ukus mu je lepo izbalansiran, recept je star 500 godina tj. vidi se da je starinsko jelo ali kao da je neko mislio na mene dok je smišljao. Danas smo kupili ovo. Jel' praviš neki sos sa tim?
gospa buba Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Shta je to?https://images.app.goo.gl/uqpFHZqiQq1wbAcc9smrt u diskoteci. naravno numem okachim sliku.sent from bubamoto 1
mlatko Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 https://images.app.goo.gl/uqpFHZqiQq1wbAcc9smrt u diskoteci. naravno numem okachim sliku.sent from bubamotoNisam nikad probao, nabaviću jer volim ljutoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts