Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Be i Ha

Featured Replies

2 hours ago, glibav said:

Kada smo kod pita, buregdzinica Sac na bascarsiji ima vrhunske pite, ali zna da bude guzva. I nemojte nikada ikada bas bas nikada da pijete bozu, posebno ako vam konobarica kaze 'ja to nikad ne bi pila, meni to smrdi'. Opasna sracka moze da bude, ne pitajte kako znam.

Meni je boza jedno od pića mladosti. Nikad naiam imao posledice. Ukkjucujuci i onu u krigli od pola litre u "Lionu" i u albanskom delu Skoplja

• Replies 184
  • Views 14.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Da dodam i ja malo Trebinja          

• ja trazila gde se kupati u Trebinju,posto od Trebisnjice trnu noge a mi kupamo se po svim rekama i planinskim jezerima na koje naidjemo ali ono je stvarno jako,jako hladno... i nadjem Stapove na Susic

• Milosh76
    Milosh76

Jos malo Trebinja

Posted Images

5 minutes ago, vracharac said:

Meni je boza jedno od pića mladosti. Nikad naiam imao posledice. Ukkjucujuci i onu u krigli od pola litre u "Lionu" i u albanskom delu Skoplja

Ma i ja obozavam bozu i pijem je kad god naidjem ali eto bas ta sa Bascarsije mi nije legla. Smesno je bilo sto je konobarica prokomentarisala da sam se bas nasmejao a posle mi nije bilo smesno. Verovatno je bila dan dva starija nego sto bi smela da bude. Ako jedete nesto slatko onda klasika, tufahije, baklave, tulumbe i urmasice i nema frke to moze da stoji na 40+ stepeni.

• 1 month later...

Krenuli ujutro, kasnije nego sto sam planirao.

Na prelazu Trbusnica kod Loznice ukupno cekanje 45 minuta.

Snega malo na oko 1200mnv pre Han Pijeska.

Trenutno u kafeu Viktorija u Sokolcu (ili se kaze Sokocu?!) stali u 90im, gledali su nas kao kad nepoznati revolveras ulazi u saloon na Divljem zapadu. Pici radio Kolubara sve u 16.

Primaju dinare, evre, km...ali ne i kartice 😂

Edited by Milosh76

1 hour ago, Milosh76 said:

u Sokolcu (ili se kaze Sokocu?!) stali u 90im, gledali su nas kao kad nepoznati revolveras ulazi u saloon na Divljem zapadu. Pici radio Kolubara sve u 16.

Lokalci kazu na Sokocu. Inace celi Sokolac ima taj vajb, divlji zapad i gorstaci. Posebno Viktorija. Nije nista do tebe. Inace su ponosni i super.

Nas carinik mi trazio i vozacku i saobracajnu, bosanski samo pasos (po inerciji sam dao pasose).

Ima dosta policije i kamera. Zaustavio me policajac, mlad, ljubazan, pitao da li sam umoran i pozeleo mi srecan put.😁

Smestaj je super, kod Katedrale imaju i svoj parking, ali nemaju Arenu, pa cu morati u neku pivnicu da gledam Zvezdu veceras 😁

Neki predlog?