March 4Mar 4 2 hours ago, glibav said:Kada smo kod pita, buregdzinica Sac na bascarsiji ima vrhunske pite, ali zna da bude guzva. I nemojte nikada ikada bas bas nikada da pijete bozu, posebno ako vam konobarica kaze 'ja to nikad ne bi pila, meni to smrdi'. Opasna sracka moze da bude, ne pitajte kako znam.Meni je boza jedno od pića mladosti. Nikad naiam imao posledice. Ukkjucujuci i onu u krigli od pola litre u "Lionu" i u albanskom delu Skoplja
March 4Mar 4 5 minutes ago, vracharac said:Meni je boza jedno od pića mladosti. Nikad naiam imao posledice. Ukkjucujuci i onu u krigli od pola litre u "Lionu" i u albanskom delu SkopljaMa i ja obozavam bozu i pijem je kad god naidjem ali eto bas ta sa Bascarsije mi nije legla. Smesno je bilo sto je konobarica prokomentarisala da sam se bas nasmejao a posle mi nije bilo smesno. Verovatno je bila dan dva starija nego sto bi smela da bude. Ako jedete nesto slatko onda klasika, tufahije, baklave, tulumbe i urmasice i nema frke to moze da stoji na 40+ stepeni.
April 10Apr 10 Krenuli ujutro, kasnije nego sto sam planirao.Na prelazu Trbusnica kod Loznice ukupno cekanje 45 minuta.Snega malo na oko 1200mnv pre Han Pijeska.Trenutno u kafeu Viktorija u Sokolcu (ili se kaze Sokocu?!) stali u 90im, gledali su nas kao kad nepoznati revolveras ulazi u saloon na Divljem zapadu. Pici radio Kolubara sve u 16.Primaju dinare, evre, km...ali ne i kartice 😂 Edited April 10Apr 10 by Milosh76
April 10Apr 10 1 hour ago, Milosh76 said: u Sokolcu (ili se kaze Sokocu?!) stali u 90im, gledali su nas kao kad nepoznati revolveras ulazi u saloon na Divljem zapadu. Pici radio Kolubara sve u 16.Lokalci kazu na Sokocu. Inace celi Sokolac ima taj vajb, divlji zapad i gorstaci. Posebno Viktorija. Nije nista do tebe. Inace su ponosni i super.
April 10Apr 10 Nas carinik mi trazio i vozacku i saobracajnu, bosanski samo pasos (po inerciji sam dao pasose).Ima dosta policije i kamera. Zaustavio me policajac, mlad, ljubazan, pitao da li sam umoran i pozeleo mi srecan put.😁Smestaj je super, kod Katedrale imaju i svoj parking, ali nemaju Arenu, pa cu morati u neku pivnicu da gledam Zvezdu veceras 😁Neki predlog?