Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Nova.rs je zauzela skroz tabloidni i jednostrani pristup u "izvestavanju" o Djokovicevoj situaciji u Australiji. S obzirom da sam u selu i nemam novu na tv-u, da li su im i vesti takve ? Sta kaze Obucina u uvodima ?

• Replies 2.1k
  • Views 236k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Da ona je studirala mislim u njujorku. Bila je situacija kad su joj na toj školi kao zadatak dali da uradi kratki film sa pripadajućim ograničenim budžetom i ona došla ovde, tatica joj stavio PFI stud

• Nema brzih prstiju sad, ko prodje kroz sve korake konkursa ide direkt u igru.   Mene zanima sta ce biti sa publikom, hoce napuniti studio Bugarima? Jel ja treba da verujem Bugarima da ce da

Posted Images

kaže vidimo se na sudu

• 3 weeks later...

Možda ću vam zvučati ko koštunjavi ali,

šta je sa Kesićom i 24 minuta?

guglao sam i ništa nisam našao, zna li neko? :unsure:

On je uvek imao te veće pauze, i zimske i letnje.

Sinoć ga je Ivanović podjebavao da mu zimski raspust baš duuugo traje...

Mislim da oni, i jedan i drugi, imaju u ugovorima broj emisija u prvoj i u drugoj polovini godine,ili kako već dele kalendarsku godinu, i da tako prave sebi pauze / odmore..

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Solak kupuje ustaski klub

Solak ulaze pare otete od gradjana Srbije u hrvatski fudbal, dok recimo 1 Jagodina propada 

Danas NK Istra, sutra cela Istra :s_d:

sutra 'dragovoljac' koji menja ime u 'dobrovoljac'

• 4 weeks later...

U okviru kampanje planirana je i istoimena emisija "Zato, glasaj" na televiziji NOVA S. Voditelj i urednik biće Danilo Mašojević, a prva epizoda će se emitovati u četvrtak 10. marta u 19h.

"Razgovaraćemo sa ličnostima iz javnog života, glumcima, sportistima. Pokušaćemo da objasnimo svima, posebno mladima, zašto je važno da izađu i glasaju. Neće to biti samo klasičan razgovor, pokušaćemo da gledaoce upoznamo i sa običajima kada je reč o izborima, i to ne samo u Srbiji. Ideja nam je da pričamo o tome koliko je važno donositi izbore uživotu, da odvojimo vreme da glasamo i iskoristimo svoje pravo. Mladi treba da uzmu olovku i izaberu šta žele, ako ne glasaju kako onda imaju pravo da se žale. Da bismo negodovali sutra, treba da budemo deo tog procesa", kaže Mašojević.

https://rs.n1info.com/izbori-2022/kako-ce-izgledati-kampanja-crte-za-povecanje-izlaznosti-zato-glasaj/

• Author

Dan'lo je dobar dečko, no potpuno pogrešan izbor.
No to je verovatno uterivanje para firmi tako da...

... Shiit has hit the fan

Kreće i Survivor od ponedeljka.

Danilo je kao mlado lice dobar izbor za takvu kampanju, malo se vežbao sa ozbiljnim temama u jutarnjem programu, ajd da vidimo na šta to liči.

Brzo su ga gurnuli iz zabave u politiku, ali pliva nekako. Treba još da se reši par nekih poštapalica.