Jump to content

Featured Replies

On 22.10.2021. at 20:31, morgana said:

ovo sam krenula da napisem, trzisno resenje je bilo hardcore, talas nije bas na tom kursu

vuk dlaku menja ali...

• 2 weeks later...

slike koje možeš omirisati

Eto, pišete negativno, gledate ta govna, umesto da gledate nasmejane ljude koji prolaze, sređen kej, topao dan...

Ljudi se potrudili da sve bude lepo, i vi sad vidite tu neka govna i smetaju vam... Ta govna su samo mali deo onoga što na valja, a sve drugo je lepo i valja...

Ih, kakvi ste vi to ljudi, ne umete da zenemarite sitne stvari i uživate u lepim i dobrim stvarima...

:fantom:

A da je djilas na vlasti, niko nista ne bi primetio, svi bi sedeli u petctopahu uz makijato i tri lece i uzdisali "jao sto je ovde fiiiinooo" 

Nepravda

Je li, stručnjak, jesi li nekad video ovakva govna?

3 minutes ago, MocaVukotic said:

A da je djilas na vlasti, niko nista ne bi primetio, svi bi sedeli u petctopahu uz makijato i tri lece i uzdisali "jao sto je ovde fiiiinooo" 

Nepravda

Da je Đilas na vlasti, samo bi se o tim govnima pričalo, imali bi Utsak nedelje o govnima, specijalnu emisuju na RTS-u o govnima, tribine o govnima... Možda i miting o govnima...

I začudo, mislim da bi tako i trebalo da bude...

I da ovo sad nije normalno, da o govnima nigde ne sme da se priča, smao na pojedinim oskurnim medijima...

Da je Đitler na vlasti izbila bi revolucija zbog seče platana, ovako nam smetaju govna u Savi dok drveća više nema, Makišu se loše piše, o Košutnjaku nko ni da zucne,

Pali nam kriterijumi, jbg

• Author

Kakav lapsus?

... Shiit has hit the fan

tamo neki

maltretiranje.

Pretpostavljam da je kopi/pejst greška.

to se stvarno desava i najboljima. plus nedostatak lektora/korektora, a slovna greska bi mogla i njima da se provuce, prosto zato sto se ovakva tesko zapaza.

Ljudi samo kopipejtovali iz tvita, i meni na dijagonalno čitanje nije ništa bilo neobično. Lektore za onlajn nema niko, to samo usporava objave i klikbajtovanje.

nova ozbiljan portal :lolol: