Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted (edited)

Marko reče da je gledanost bila 4x jača sa televizijom, a da je REM pisao žalbe Luksemburžanima svaki put kad "uvrede Vučića".

Edited by msv
Posted

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Šapića povodom pretnji koje je izneo na račun Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, autora podkasta "Dobar, loš, zao" koji se emitujuje na portalu Nova.rs. Inače, Vidojković i Kulačin su podneli krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti, nakon što je Šapić izjavio da bi im iščupao srce.

https://nova.rs/vesti/hronika/sapic-pretio-vidojkovicu-cupanjem-srca-tuzilastvo-odbacilo-prijavu/

Posted

Kako to da Kljun još nije u EON video klubu? Sve serije su ranije puštali u video klub 3 dana pre emitovanja na TV.

Mislio sam da će ići jednom nedeljno, a izgleda da ide pon-čet.

Posted (edited)

@fusion_

Na Moj SBB portalu stoji da mogu da se kupe sve epizode za 490 din. 

Edited by msv
Posted

Дакле након Вече са ИИ, управо иде 785412. реприза Кесића, а онда ће сутра ићи утакмица па Кесић у 11 па ИИ иза поноћи :lolol:

Posted

Axa, II se zajebavao s tim pred kraj. "I dođe taman posle drugih reklama Nevena Madžarević..." A kad je intervjuisao glumce iz Kljuna, pričalo se o produkcijskom haosu, on će: "evo ni ja nisam više siguran kad mi je emisija". 

Inače, šta god rade sa reklamama, ne valja, u toku jednog bloka tri puta iste najave za serije. Ako nemaju dovoljno reklama, nek puštaju muzički intermeco, bmlg.

Posted
2 minutes ago, Zabalujev said:

Axa, II se zajebavao s tim pred kraj. "I dođe taman posle drugih reklama Nevena Madžarević..." A kad je intervjuisao glumce iz Kljuna, pričalo se o produkcijskom haosu, on će: "evo ni ja nisam više siguran kad mi je emisija". 

Inače, šta god rade sa reklamama, ne valja, u toku jednog bloka tri puta iste najave za serije. Ako nemaju dovoljno reklama, nek puštaju muzički intermeco, bmlg.

Ti gledaš reklame? 

Ja sve vraćam unatrag i gledam, osim sporta... Bukvalno svesno propustam termine emisija da bi gledao bez reklama... Juče sam II počeo da gledam sa sat vremena zakašnjenja, lepo ispreskačem reklame i postane gledljivo...

• +1 8
Posted

Preskačem reklame kad mogu, al mi je termin serije ovde uklopljen sa spavanjem, tako da se nekad otrpi. A nekad ode na pišanje.

Posted

немања видић и душан ивковић, репортери у јутарњем програму. то је безобразлук да се тако зову!

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)

Jel ovo rade u koprodukciji sa Hrvatima, Grcima i Turcima?

Koliko vidim nosilac licence i za nasu zemlju je turski TV8 (Acun Medya), isto i za Grcku.

Edited by DrIlic