msv Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 (edited) Marko reče da je gledanost bila 4x jača sa televizijom, a da je REM pisao žalbe Luksemburžanima svaki put kad "uvrede Vučića". Edited September 23, 2021 by msv
msv Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Quote Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Šapića povodom pretnji koje je izneo na račun Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, autora podkasta "Dobar, loš, zao" koji se emitujuje na portalu Nova.rs. Inače, Vidojković i Kulačin su podneli krivičnu prijavu za ugrožavanje sigurnosti, nakon što je Šapić izjavio da bi im iščupao srce. https://nova.rs/vesti/hronika/sapic-pretio-vidojkovicu-cupanjem-srca-tuzilastvo-odbacilo-prijavu/
fusion_ Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Kako to da Kljun još nije u EON video klubu? Sve serije su ranije puštali u video klub 3 dana pre emitovanja na TV. Mislio sam da će ići jednom nedeljno, a izgleda da ide pon-čet.
msv Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) @fusion_ Na Moj SBB portalu stoji da mogu da se kupe sve epizode za 490 din. Edited October 4, 2021 by msv
Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2021 Posted October 8, 2021 Дакле након Вече са ИИ, управо иде 785412. реприза Кесића, а онда ће сутра ићи утакмица па Кесић у 11 па ИИ иза поноћи
Zabalujev Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Axa, II se zajebavao s tim pred kraj. "I dođe taman posle drugih reklama Nevena Madžarević..." A kad je intervjuisao glumce iz Kljuna, pričalo se o produkcijskom haosu, on će: "evo ni ja nisam više siguran kad mi je emisija". Inače, šta god rade sa reklamama, ne valja, u toku jednog bloka tri puta iste najave za serije. Ako nemaju dovoljno reklama, nek puštaju muzički intermeco, bmlg.
radisa Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 2 minutes ago, Zabalujev said: Axa, II se zajebavao s tim pred kraj. "I dođe taman posle drugih reklama Nevena Madžarević..." A kad je intervjuisao glumce iz Kljuna, pričalo se o produkcijskom haosu, on će: "evo ni ja nisam više siguran kad mi je emisija". Inače, šta god rade sa reklamama, ne valja, u toku jednog bloka tri puta iste najave za serije. Ako nemaju dovoljno reklama, nek puštaju muzički intermeco, bmlg. Ti gledaš reklame? Ja sve vraćam unatrag i gledam, osim sporta... Bukvalno svesno propustam termine emisija da bi gledao bez reklama... Juče sam II počeo da gledam sa sat vremena zakašnjenja, lepo ispreskačem reklame i postane gledljivo... 8
Zabalujev Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Preskačem reklame kad mogu, al mi je termin serije ovde uklopljen sa spavanjem, tako da se nekad otrpi. A nekad ode na pišanje.
slepa živana Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 немања видић и душан ивковић, репортери у јутарњем програму. то је безобразлук да се тако зову! 1 2
msv Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Počele prijave za novu sezonu Survivora https://nova.rs/survivor/pocinje-potraga-za-ucesnicima-show-programa-survivor/
DrIlic Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) Jel ovo rade u koprodukciji sa Hrvatima, Grcima i Turcima? Koliko vidim nosilac licence i za nasu zemlju je turski TV8 (Acun Medya), isto i za Grcku. Edited October 14, 2021 by DrIlic
Recommended Posts