Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

za koju godinu će RTV da uvede 2 petominutna termina za vesti sa voditeljicom sa limana ili naselja, pa da to bude kao verzija Lajmeta namenjena nama koji smo dočekali da budemo manjina u rođenim atarima :cry:
RTV već ima redakciju na makedonsko, osniva se redakcija na crnogorskom pa onda vi...

... Shiit has hit the fan

Posted

mislim da nikom ne smeta obućinin naglasak, ni uspehu, uvodnik je epski dosadan, bio je fora prvi put

sad je već smor. 

(a ja baš volim obućinu i njen cinizam)

• +1 2
Posted

Koga smaraju uvodi nek ne gleda, ima nas fala bogu kojima su dobri i koji nista ne zameramo Obucini. Tako da, Jeco samo cepaj dalje uvode!

• +1 7
Posted

Kako moze da bude smor ovo ili epski dosadno, kako aman??? [emoji44]

• +1 1
Posted
Kako moze da bude smor ovo ili epski dosadno, kako aman??? [emoji44]

Može kad si i sam smarač koga sve smara.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Posted

Nije ni lako biti svako veče interesantan, posebno što se sve svodi na Vučića

• +1 1
Posted (edited)

danas u lazarevcu kupih nove novine. dobre su..

na više mesta, po par komada na policama. otprilike kao "danas"a.

Edited by djordje geprat
  • +1 1
  • 3 weeks later...
Posted

juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. 

pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad.

Posted
Just now, djordje geprat said:

juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. 

pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad.

pa ti čitaj danas

• +1 3
Posted

Pa ne moraš, preskočiš taj deo. Ili kupiš Danas.

• +1 2
Posted

Pa promašio si novine

... Shiit has hit the fan

Posted
11 minutes ago, djordje geprat said:

To da je Vesna Zmijanac po drugi put postala baba jeste ozbiljna stvar - hteli mi to da prihvatimo ili ne...

• +1 1
Posted

Znalo se da će Nova biti takva i pre nego što je krenula da izlazi, moglo se videti po portalu koji će biti koncept, sve uglavnom veoma slično onom što je Blic bio do pre nekih 5-6 godina - kontra vlasti, ali začinjeno senzacionalizmom i estradnim tračevima. 

• +1 3
Posted

Odlicne su novine. 

Ocekivao sam da ce biti jos tabloidnije.

• +1 3
  • -1 1