Jump to content

Featured Replies

• Author

za koju godinu će RTV da uvede 2 petominutna termina za vesti sa voditeljicom sa limana ili naselja, pa da to bude kao verzija Lajmeta namenjena nama koji smo dočekali da budemo manjina u rođenim atarima :cry:
RTV već ima redakciju na makedonsko, osniva se redakcija na crnogorskom pa onda vi...

... Shiit has hit the fan

mislim da nikom ne smeta obućinin naglasak, ni uspehu, uvodnik je epski dosadan, bio je fora prvi put

sad je već smor. 

(a ja baš volim obućinu i njen cinizam)

Koga smaraju uvodi nek ne gleda, ima nas fala bogu kojima su dobri i koji nista ne zameramo Obucini. Tako da, Jeco samo cepaj dalje uvode!

Kako moze da bude smor ovo ili epski dosadno, kako aman??? [emoji44]

Kako moze da bude smor ovo ili epski dosadno, kako aman??? [emoji44]

Može kad si i sam smarač koga sve smara.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Nije ni lako biti svako veče interesantan, posebno što se sve svodi na Vučića

danas u lazarevcu kupih nove novine. dobre su..

na više mesta, po par komada na policama. otprilike kao "danas"a.

Edited by djordje geprat

• 3 weeks later...

juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. 

pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad.

Just now, djordje geprat said:

juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. 

pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad.

pa ti čitaj danas

Pa ne moraš, preskočiš taj deo. Ili kupiš Danas.

• Author

Pa promašio si novine

... Shiit has hit the fan

a nadao sam se

11 minutes ago, djordje geprat said:

To da je Vesna Zmijanac po drugi put postala baba jeste ozbiljna stvar - hteli mi to da prihvatimo ili ne...

Znalo se da će Nova biti takva i pre nego što je krenula da izlazi, moglo se videti po portalu koji će biti koncept, sve uglavnom veoma slično onom što je Blic bio do pre nekih 5-6 godina - kontra vlasti, ali začinjeno senzacionalizmom i estradnim tračevima. 

Odlicne su novine. 

Ocekivao sam da ce biti jos tabloidnije.