Frank Pembleton Posted July 2, 2021 Author Posted July 2, 2021 za koju godinu će RTV da uvede 2 petominutna termina za vesti sa voditeljicom sa limana ili naselja, pa da to bude kao verzija Lajmeta namenjena nama koji smo dočekali da budemo manjina u rođenim atarima RTV već ima redakciju na makedonsko, osniva se redakcija na crnogorskom pa onda vi... ... Shiit has hit the fan
svashtabezneshto Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 mislim da nikom ne smeta obućinin naglasak, ni uspehu, uvodnik je epski dosadan, bio je fora prvi put sad je već smor. (a ja baš volim obućinu i njen cinizam) 2
Jimmy Kowalski Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Koga smaraju uvodi nek ne gleda, ima nas fala bogu kojima su dobri i koji nista ne zameramo Obucini. Tako da, Jeco samo cepaj dalje uvode! 7
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Kako moze da bude smor ovo ili epski dosadno, kako aman??? [emoji44] 1
Mil@n Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Kako moze da bude smor ovo ili epski dosadno, kako aman??? [emoji44] Može kad si i sam smarač koga sve smara. Sent from my Mi 10 using Tapatalk
msv Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Nije ni lako biti svako veče interesantan, posebno što se sve svodi na Vučića 1
đorđe geprat Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 (edited) danas u lazarevcu kupih nove novine. dobre su.. na više mesta, po par komada na policama. otprilike kao "danas"a. Edited July 2, 2021 by djordje geprat 1
đorđe geprat Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad.
theanswer Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Just now, djordje geprat said: juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad. pa ti čitaj danas 3
Frank Pembleton Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad.Pa promašio si novine... Shiit has hit the fan
jorma shparga Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 11 minutes ago, djordje geprat said: juče čitam novu i saznajem da je nikolija jovanović rodila drugu ćerku, da prva ima neobično ime (rea, kao kuče mog drugara), da porođaju nije prisustvovao otac i da su svi srećni. pa, jel' moram da, kada sam već kupio novine od kojih očekujem da saznajem ozbiljne stvari, čitam ove tablidne trač vesti? lepo reče moja gospođa onomad. To da je Vesna Zmijanac po drugi put postala baba jeste ozbiljna stvar - hteli mi to da prihvatimo ili ne... 1
AcaRadio Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Znalo se da će Nova biti takva i pre nego što je krenula da izlazi, moglo se videti po portalu koji će biti koncept, sve uglavnom veoma slično onom što je Blic bio do pre nekih 5-6 godina - kontra vlasti, ali začinjeno senzacionalizmom i estradnim tračevima. 3
Lezilebovich Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Odlicne su novine. Ocekivao sam da ce biti jos tabloidnije. 3 1
Recommended Posts