andrija-king Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Mislim da je odgovarao na pretnje kojim botovi zatrpavaju twitter I društvene mreže uopšte. Za neke je ovo preterana reakcija, za neke pristojno teranje u pm, neki ga podržavaju, neku drugi pak kidišu na njega... Koliko god da pokušavam da dam neutralan komentar, prvo što pomislim je kako bih ja reagovao na pretnje meni i porodici, deci... Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk
msv Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Kakve botovske pretnje, gomila ljudi ga iskreno napada zbog antinaučnih gluposti i ludaštva kojima kontaminira tviter, ali i program Nove. Sad da ih nogiraju i daju Neveni 4 sata, lajali bi okolo kako nijedan medij nije slobodan. Mentalno razgibavanje (?!) mi uopšte nije za jutro nego noćni program, kao 2 Malnara. 3
Zabalujev Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 (edited) Inače, i Kulačin je skinuo leptir-mašnu, možda je od menadžmenta aminovano i koordinisano. Edited December 14, 2020 by Zabalujev
aram Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 On 8.12.2020. at 16:13, foto said: veselin mu daje previse prostora Kako ja čujem, Veselin je tu samo pro forme, niko ga ne ferma nizašta...
andrija-king Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 Nakon svih ovih meseci, u emisijama Medju Nama i u Jutarnjem programu, prilikom video uključivanja sagovornika/gostiju, montaža i realizacija programa još ne može, ne ume ili neće da prebaci logo emisije, npr, iz donjeg levog u gornji desni ugao, a da identifikacioni logo Nova S dok traju ove 2 emisije, prebace u gornji, ili donji levi, i dalje lepe neke stickere, neke fleke, dupliraju logo... Čudo! A izgleda ružno, amaterski, nedovršeno, iritantno, bar meni. Šta vi kažete? Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 amaterizam kao takav. te stvari treba menadžmenttm da reši jednom zanavek tipa logo gore levo/desno i amin, odjava desno/levo. potpisi uniformisani po emisijama al da ih prati minimum grafičko-stilskog jedinstva. i tako to na sitnicama se pada 2
James Marshall Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ova dvojica su baš prsli, odnosno ovaj Darko, treba ga poslati na odmor (ustvari bi bilo bolje da ga se Nova S otarasi), lik ne zna đe udara posljednjih dana. 3
Jumanji Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Ma katastrofa. A bar da je i sama emisija nesto ikada bila, nego da se ne ponavljam.
DrIlic Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 United Grupa kupuje bugarsku Novu - u prevodu postignut je dogovor za preuzimanje Nova Broadcasting Group.
fusion_ Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Kako su krenuli na celom Balkanu će imati nacionalne televizije osim u Srbiji
andrija-king Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Biće i to, pitanje vremena. Para vrti... Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk
nenad Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 24 minutes ago, andrija-king said: Biće i to, pitanje vremena. Para vrti... Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk nema to nikakve veze za parama. barem ne u tom smislu. to ce se desiti tek kada zvoncica ode s vlasti i kada drzava proda telekom. 1
andrija-king Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Živi bili pa videli... Tiki-tiker otkucava Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk
Recommended Posts