Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Mislim da je odgovarao na pretnje kojim botovi zatrpavaju twitter I društvene mreže uopšte. Za neke je ovo preterana reakcija, za neke pristojno teranje u pm, neki ga podržavaju, neku drugi pak kidišu na njega...
Koliko god da pokušavam da dam neutralan komentar, prvo što pomislim je kako bih ja reagovao na pretnje meni i porodici, deci...

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Posted

Kakve botovske pretnje, gomila ljudi ga iskreno napada zbog antinaučnih gluposti i ludaštva kojima kontaminira tviter, ali i program Nove.

Sad da ih nogiraju i daju Neveni 4 sata, lajali bi okolo kako nijedan medij nije slobodan.

Mentalno razgibavanje (?!) mi uopšte nije za jutro nego noćni program, kao 2 Malnara. :D

• +1 3
Posted (edited)

Inače, i Kulačin je skinuo leptir-mašnu, možda je od menadžmenta aminovano i koordinisano.

Edited by Zabalujev
Posted
On 8.12.2020. at 16:13, foto said:

veselin mu daje previse prostora

Kako ja čujem, Veselin je tu samo pro forme, niko ga ne ferma nizašta...

Posted

Nakon svih ovih meseci, u emisijama Medju Nama i u Jutarnjem programu, prilikom video uključivanja sagovornika/gostiju, montaža i realizacija programa još ne može, ne ume ili neće da prebaci logo emisije, npr, iz donjeg levog u gornji desni ugao, a da identifikacioni logo Nova S dok traju ove 2 emisije, prebace u gornji, ili donji levi, i dalje lepe neke stickere, neke fleke, dupliraju logo... Čudo! A izgleda ružno, amaterski, nedovršeno, iritantno, bar meni. Šta vi kažete?

Posted

amaterizam kao takav. te stvari treba menadžmenttm da reši jednom zanavek

tipa logo gore levo/desno i amin, odjava desno/levo. potpisi uniformisani po emisijama al da ih prati minimum grafičko-stilskog jedinstva. i tako to

na sitnicama se pada

• +1 2
Posted

Ova dvojica su baš prsli, odnosno ovaj Darko, treba ga poslati na odmor (ustvari bi bilo bolje da ga se Nova S otarasi), lik ne zna đe udara posljednjih dana. 

• +1 3
Posted

Ma katastrofa. A bar da je i sama emisija nesto ikada bila, nego da se ne ponavljam.

• 2 weeks later...
Posted

Kako su krenuli na celom Balkanu će imati nacionalne televizije osim u Srbiji

Posted

Biće i to, pitanje vremena. Para vrti...

Posted
24 minutes ago, andrija-king said:

Biće i to, pitanje vremena. Para vrti...

nema to nikakve veze za parama. barem ne u tom smislu. to ce se desiti tek kada zvoncica ode s vlasti i kada drzava proda telekom.

• +1 1
Posted

Živi bili pa videli... Tiki-tiker otkucava