Jump to content
IGNORED

Nova S

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted

Eto, sad nam ne valja i kad naše ambahade rade u interesu sopstvenih građana :fantom:

Posted

Kovačeviću je kasnije ovde suđeno,dobio neku kratku kaznu možda godinu dana ali ga je posle dva meseca Toma Nikolić rehabilitovao  

Posted

Misliš 2 godine i tri meseca. 

Posted

Samo da ne dođe Toma :fantom:

Posted

Nekoliko puta sam prisustvovao usmenim raspravama u Agenciji za restituciju na koje je dolazila i Amerikanka koja je radila u američkoj ambasadi. Ljudi koji su podneli zahtev za restituciju su bili Srbi sa američkim pasošima, svaki put su je zvali da prisustvuje i ona uvek se odazivala, iako ništa nije govorila ili na bilo koji drugi način učestvovala u samom postupku.

Posted

Sad sam gledao, odslužio je 23 od 27 meseci...

Posted
55 minutes ago, napadaj said:

Nekoliko puta sam prisustvovao usmenim raspravama u Agenciji za restituciju na koje je dolazila i Amerikanka koja je radila u američkoj ambasadi. Ljudi koji su podneli zahtev za restituciju su bili Srbi sa američkim pasošima, svaki put su je zvali da prisustvuje i ona uvek se odazivala, iako ništa nije govorila ili na bilo koji drugi način učestvovala u samom postupku.

Zar nisu kod njih property rights vaznija i od zivota?

Posted

Ako se dobro secam..

Iskesirali su da onaj ne bi tuzio drzavu Srbiju jerbo je njen sluzbenik protivzakonito izdao putnu legitimaciju coveku kome je ista bila oduzeta od strane policije tamo. 

Dakle, dali smo milionce jer smo priznali da smo zasrali..ne da bi ga izvadili odande. 
Mislim da se to previđa.
Ta cifra je plaćena jer je neko zasrao iz ambasade. Dakle mi bi bili tuženi i izgubili bi spor i koliko sam čitao cifra bi bila veća od te cifre koju su dali.
E sad zašto posle nije npr. to naplaćeno od bilmeza, to je pitanje.

.... Shiit has hit the fan!

Posted
14 minutes ago, Rowanoke said:

Zar nisu kod njih property rights vaznija i od zivota?

Ne razumem pitanje, tj. povezanost sa onim što sam napisao u prethodnom postu.

Posted

Pa šta da mu naplate, kad je in momka umlatio zbog državnih intersa, ne iz svig ličnog hira.

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Frank Pembleton said:

Mislim da se to previđa.
Ta cifra je plaćena jer je neko zasrao iz ambasade. Dakle mi bi bili tuženi i izgubili bi spor i koliko sam čitao cifra bi bila veća od te cifre koju su dali.
E sad zašto posle nije npr. to naplaćeno od bilmeza, to je pitanje.

.... Shiit has hit the fan!

Ima ovde pravnika pa valjda znaju da li bi uopste bilo osnova da se to zakonski naplati od njega..Moje pravno iskustvo zasnovano na gledanju Ali Mekbil i Bostonskih advokata kaze - nema sanse.

• +1 2
Posted
14 hours ago, napadaj said:

Ne razumem pitanje, tj. povezanost sa onim što sam napisao u prethodnom postu.

Oni moraju da plate porez gde god da se nalaze. U interesu je US da njihovi drzavljani poseduju nekretnine vani.